Insamlat hittills: 3 400 kr

170%

Mål: 2 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 2 000 kr

Änglafonden

" Den friska har många önskningar, den sjuka har bara en - att bli frisk"

Mitt namn är Sofie Granéli, jag är 21 år gammal och startade i augusti-11 egen smycketillverkning. Dessa smycken kommer jag att "sälja" för att stödja och bidra med pengar till barncancerfonden.

Mina smycken kan självklart önskas i olika färger, storlekar och dylikt. Om ni önskar se fler bilder, få mer information och leverans/beställning eller har önskemål på färger och dylikt, skriv gärna ett mail till mig på: Sofie.graneli@hotmail.se . Jag kan även nås på facebook, sök bara på Sofie Granéli, där lägger jag ut bilder på alla änglar som jag tillverkat.
Har även en blogg, sofiegraneli.bloggplatsen.se - här lägger jag ut information om cancer, bilder på mina änglar och annat som är bra att veta!


Självklart vill jag uppmana alla att bidra med en slant till denna insamlingen i förmån för barncancerfonden. Varesig ni vill köpa smycke, eller endast skänka pengar -är alla bidrag välkomna, stora som små!

Insamlingen kommer hålla på i ett års tid, fram till 2012-08-31 & mitt mål är att nå upp till 1000 kr till barncancerfonden.

EFTERSOM ni givare visat så bra respons för min insamling, kan jag med glädje och stolthet meddela att målet på 1000 insamlade kronor uppnåddes den 23/8-11. Endast ett par veckor efter att insamlingen startade ! Jag är djupt tacksam för alla bidrag och för all positiv respons. Tillsammans klarade vi målet, att samla in 1000kr till barncancerfonden. Detta har visat att tillsammans kan vi kämpa för att besegra cancern, därför HÖJS nu insamlingsmålet från 1000 kr till 2000 skänkta kronor till barncancerfonden !

Hjälp mig, hjälp andra. Tillsammas kan vi nå det uppdaterade och högre målet; 2 000kr till barncancerfonden, tillsammans kan vi rädda liv!

Varma hälsningar från mig, Sofie Granéli.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Annette Olsson

  Anonym

  Maia Alevrá

  Anonym

  Linda Nilsson

  Anonym

  Anna barjosef

 • Anonym

  Tomas Lagergren

  Anonym

  Sara Abäck

  Anonym

  Anette 'Nettan' Persson

  Anonym

  Fanny Molin

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!