Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 1,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 1,000 kr

Ängeln Bianca

Förlorade min andra halva.

Jag heter Elin och jag förlorade min bästa vän, min andra halva i kampen emot cancer. I februari 2012 hände det ofattbara. Bianca fick cancer. Själv visste jag inte så mycket om det och ändå var jag 12 år gammal.

När jag fick reda på att det var dödligt fick jag en klump i magen och utbrast i gråt.

Under sommaren 2012 var jag och Bianca så nära varandra så det inte var sant. Hon blev som en syster för mig och jag älskade henne enormt. Hon kämpade som bara den.

Under 2013 så var det som bäst och sämst. Vi åkte till ullared, sov över hos varandra hela tiden, skrattade och det bästa utav allt vi kollade på skräckfilmer hela tiden som våran lilla tradition. 2 maj fick Bianca och hennes familj en dåligt besked. Alla var så ledsen och jag med..
Hon åkte till Italien med hennes familj och jag och Bianca åkte och badade i Lerum. Jag var alltid där och stöttade hon som hon stöttade mig!

1 juni 2013 fick vi beskedet.. Bianca hade lämnat jorden och blivit en ängel. Det är för jävligt, min allra bästa vän finns inte kvar här på jorden. Och jag vill att inga mer ska förlora sin bästa vän. För det suger!

Så bidra lite pengar till fonden, vi kan göra skillnad!

/ Elin, din bästa vän!

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!