Insamlat hittills: 57 995 kr

232%

Mål: 25 000 kr

Jag vill bidra
42 dagar kvar att stödja
Målsättning: 25 000 kr
224 personer stödjer denna insamling

Älvsborgs FF insamling till vår Nils

Fotboll var det som Nils älskade mest. På läktaren, eller i TV-soffan, jublande glad eller lugnt analyserande. Men mest av allt älskade han att träna och spela fotboll. Där var det rörelse, fullständig närvaro och en gemenskap med andra. Det var fotbollen som hjälpte honom att få kraft, styrka och glädje att klara av allt det svåra. Han gillade också fotbollströjor, han samlade på tröjor, från lag han gillade, från lag han sett spela eller som han ville se spela. Därför hade Nils tyckt att en fotbollströjedag var ett bra sätt att visa sitt stöd för barncancerfonden och kunna hjälpa andra barn och ungdomar som drabbats.

Den 12e april är det Fotbollströjefredag, en manifestation i kampen mot barncancer. Till minne av vår ungdomspelare Nils startar vi denna insamling och klär oss i våra favorit fotbollströjor. För Nils och alla barn och unga som drabbats av cancer.

Nils har varit med Älvsborgs FF sedan starten av vårt P2007 lag och har alltid älskat fotbollen. Trots sjukdom deltog han i träning och match långt in i sin behandling.

Du kommer för alltid saknas av oss i ÄFF familjen Nils. 

Nils vår fina lagkamrat. Vi mötte vinster och motgångar tillsammans men framförallt upplevde vi glädje på och utanför planen där vi delade vår kärlek till fotbollen. 
Du var en i laget, del av vår förening, en i vårt fina kollektiv. Alltid positiv, alltid med glädje och energi kämpade du för lagets bästa. Vi tar med oss din energi och glädje till fotbollen och låter den nu göra oss starkare. Du är oerhört saknad.

-P2007

 

❤️⚽️

Senaste bidragen till insamlingen

 • Carl-Eric Blomqvist

  Du lever vidare i mitt minne för alltid

  Mormor och morfar

  Vi tänker mycket på dig och saknar dig!

  Anders och Eva Orrsjö

  Vi tänker på Nils och hans glädje i fotbollen

  Anonym

 • Anonym

  ⚽️💚🖤

  Hans, Axel och Filip Löfsten

  Nils, vi saknar dig väldigt mycket.

  Anonym

  Tänker på er

  Matspar

  Du klarar detta hela vägen till att bli friskförklarad. All kärlek till dig från Matspar gänget!

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!