Insamlat hittills: 8,539 kr

85%

Mål: 10,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10,000 kr

Älskade Agnes

till minne av vår älskade dotter Agnes. Saknaden är oändlig och du fattas oss varenda eviga stund. Vi har varit med om dig kan aldrig förlora dig, för alltid i våra hjärtan.

Den 19 januari 2012 är en lycklig men omtumlande dag. Tvillingarna Agnes och Erik kommer till världen nio veckor för tidigt så små men så söta och efterlängtade. Erik var liten men pigg från start men Agnes hade det kämpigt med täta lungor och många tuffa infektioner. I april vänds vår värld upp och ner när vi får veta att Agnes har en svår immunsjukdom, en slags blodsjukdom och enda sättet att överleva är en stamcellstransplantation. Vår starka lilla flicka får chansen och i juli 2012 får Agnes nya stamceller och chansen till ett nytt immunförsvar. En kamp om att vinna livet ett nytt försvar i den lilla kroppen som krigar för fullt och den största lilla krigaren Agnes som tar sig igenom de tuffa perioderna. Med ett stort leende, skrattandes åt storebror, mys med tvillingbror i vagnen och förtrollar alla hon träffar med sina vackra ögon. Vi skulle bara i hamn kampen mellan det goda och onda skulle ta slut vår Agnes skulle få komma hem och busa med sina brorsor. Men det onda vinner över oss och sviterna efter transplantationen blev för tuffa för den lilla kämpen och det ofattbara händer. Vi mister vår Agnes en dag i Oktober och storebror Wilmer säger nu har Agnes åkt helikopter till farmor i himlen.

Genom att starta en insamling kan vi hjälpa fler barn och familjer att vinna mot sjukdomen och ge forskningen mer stöd.

Vi har under vår resa mött så många kämpar som slagits mot sjukdomen några finns kvar här hos oss idag och några har agnes sällskap av uppe i himlen.

Tack för ditt bidrag det gör skillnad!

Tack vår fina familj, vänner och alla runt om oss som gett ett bidrag det värmer i mammahjärtat att kunna hjälpa fler barn som är mitt uppe i kampen.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Förskolan Pärlan tillsammans med Bomhus församling

  Anonym

  Annika/Rickard Hultman

  Anonym

  Tvillingbror Erik och storebror wilmer

  Anonym

  Malin Larsson fd. Björk

 • Anonym

  Daniel Schwinn

  Anonym

  Judith

  Anonym

  Anna Hultman

  Anonym

  Elin & Sixten

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!