Insamlat hittills: 4 150 kr

69%

Mål: 6 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 6 000 kr

Auktion av Anders Svensson signerad landslagströja från Sverige - England 121114

OBS! Landslagströjan auktioneras ut på Tradera till förmån för Barncancerfonden. Lägg ett bud på klubban via auktionen på Tradera (länk här nedanför)! Hela bidragsbeloppet adderas här efter genomförd auktion. Inga bud på tröjan mottages här!

Länk till auktionen: http://www.tradera.com/item/280404/252955426/anders-svensson-signerad-landslagstroja-fran-sverige-england-121114

Anders Svensson är en stor profil i svensk fotboll! Han har spelat flest A-landskamper genom tiderna (148 st) och representerat Sverige i 3 EM och 2 VM-slutspel. 2001-2005 spelade han även för Southampton i Premier League. I Elfsborg spelade han över 400 matcher och vann bland annat 2 SM-guld med klubben. Efter säsongen 2015 la han skorna på hyllan, en fantastisk karriär är över.

Nu har du chansen att buda hem Anders Svenssons signerade landslagströja!

Anders hälsar att det är den här tröjan han spelade i under matchen Sverige - England på Friends Arena 14 november 2012. Zlatan gjorde 4 mål och Sverige vann med 4-2. Helt enkelt en unik tröja som nu kan bli din! För bild på tröjan, se bild 1 och bild 2 ovan! Anders hälsar att tröjan signeras innan den skickas till vinnaren av auktionen.

Anders Svensson är gäst i avsnitt 17 i podcasten Tack Sverige som publicerades tisdag 1/3. Anders gav då bort denna exklusiva tröja till oss på Tack Sverige.

Enligt Anders Svenssons eget önskemål går intäkterna från auktionen oavkortat till Barncancerfonden.

Vinnaren av en auktion kommer att få ett mail med betalningsinformation. När betalningen är genomförd kommer du att bli kontaktad för att bestämma hur produkten eller tjänsten ska levereras. Tänk på att alla bud är bindande och att du blir betalningsskyldig om du vinner en auktion.

Frågor: kontakt@tacksverige.nu

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!