Insamlat hittills: 141 563 kr

283%

Mål: 50 000 kr

Jag vill bidra
32290 dagar kvar att stödja
Målsättning: 50 000 kr
384 personer stödjer denna insamling

André Nilsson

En fantastisk ung plåtslagare har lämnat oss. I tisdags gav André Nilsson från Åtvidaberg upp kampen mot cancern. André var tävlingsinriktad och trots en omfattande operation i mitten av maj deltog han i SM för unga plåtslagare och lyckades trots sitt hälsotillstånd ta hem en silvermedalj. Så sent som den 29 juli 2012 tävlade André i motorsporttävlingen Volvo Original Cup. Tre dagar senare lämnade han oss.
Första gången jag träffade André uttryckte han en önskan om att få med sig både byggnadsplåt- och ventilationskompetenserna från Plåt- & Vent Teknikcentrum. Som vanligt tänkte jag att vi får väl se hur det blir med det. Vartefter utbildningen fortskred insåg jag att han faktiskt skulle klara av det trots att läkarna under tiden hittade cancertumörer och satte in medicinering och strålbehandling .
Vill ni hedra Andrés minne och hjälpa till i kampen mot cancern så skänker ni en slant till denna insamling för Barncancerfonden. Målet är att vi ska samla in 10000 kr före begravningen den 15 augusti 2012

Denna insamling var från början riktad till facebookgruppen "Plåtslagare" och andra som genom yrket haft kontakt med André. Jag inser nu att många nära och kära, grannar och andra även hittat hit. Hade jag vetat det tidigare hade jag satt målet högre. Hur som helst; ett stort tack till alla som hakat på denna insamling, plåtslagare och andra fina människor!
Nu siktar vi väl på 20 000 kronor?

Vi har nått insamlingens nya mål, 20000 kronor! Det hindrar dock inte att man kan fortsätta skänka pengar genom denna insamling ända till den 15 augusti.

Fyra dagar har gått sedan insamlingen startade. Några hundralappar kvar till 40000 kronor så jag höjer målet dit. Nästa nivå som målet går att sätta till är 50000 kronor. Det är väl ändå inte möjligt?

Tidigt den 13 augusti passerade insamlingen 50 000 kr nivån. Detta är inget hinder för att fortsätta att bidra till insamlingen. Den enda gräns som finns är att insamlingen pågår till den 15 augusti 2012.

I morgon den 15 augusti 2012 tar vi ett sista farväl av André men varför skulle det hindra att vi fortsätter skänka till Barncancerfonden till hans minne? Jag har förlängt slutdatumet ett år och en dag.

Tankarna går ofta till André och idag kom jag på att vi närmade oss slutdatumet för insamling. När jag åter besöker insamlingen, ett år efter att den startades, inser jag att det fortfarande är många som ger bidrag till Barncancerfonden genom den. Jag skjuter fram slutdatumet så långt det är möjligt för närvarande, 2023-12-31.

Med vänlig hälsning: Niklas Angelöf, Plåt & Vent Teknikcentrum (yrkesskolan i Katrineholm)

Senaste bidragen till insamlingen

 • Pia & Magnus

  Pappa Mickes födelsedag

  Pia & Magnus

  Saknad

  Pia och Magnus

  Saknad

  Fam Krüger

 • Mamma, pappa & Amanda

  I dag skulle du fyllt 30 år. Älskad & Saknad

  Mormor & Morfar

  Saknad

  Mormor och Morfar

  Pia & Magnus

  Saknad

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!