Insamlat hittills: 39 945 kr

100%

Mål: 40 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 40 000 kr

Amelia "mia mia" Riedel

Den 8 november 2011 fick vi ett av de tyngsta beskeden man kan få som föräldrar. Vår älskade lilla dotter Amelia har fått cancer.
Hela världen rasade samman inte bara för Amelia och oss föräldrar utan även för Amelias tre äldre syskon och övrig familj.

Vår första tanke var, vad skulle vår familj vara utan vår lilla mia-mia.
Från den dagen är livet inte riktigt det samma för någon av oss.

Amelia började sin behandling den 9/11-11 på barn onkologen i Lund. Det har varit en jobbig tid för Amelia med tuffa behandlingar, infektioner och en massa biverkningar. Hon tappade allt sitt hår på bara ett par veckor. Hon har gått ner i vikt pga att hon förlorat matlusten och kräker flera gånger om dagen. Hon har ständig värk i kroppen som gör att hon har svårt att gå och röra sig som hon brukar. Vår glada lilla flicka som förut var full av liv och glädje är idag en blek hängig och trött sjukling.

Dagarna och livet går upp och ner och vi lever med en ständig oro kring allt som hennes sjukdom medför och hur hon mår imorgon.

Amelia är en liten kämpe och med stöd från syskon, föräldrar och övrig familj, släkt och vänner så kämpar vi för att Amelia en dag ska bli frisk från sin leukemi.

Därför vill vi att alla tillsammans skänker en peng och stödjer barncancerfonden så att inga barn i framtiden ska få denna fruktansvärda sjukdom. Vi vill tacka alla som har skänkt och kommer att skänka pengar till barncancerfonden. Tack vare er så har Amelia och alla andra barn med cancer större chans att överleva och bli friska.

Många kramar till er från Amelia, mamma Jessica, pappa Daniel och Amelias syskon Felicia, Wilgot och Tilma.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Familjen Alfredsson

  Anonym

  Anonym

  Nina Hermansson m.familj

  Anonym

  Farmor o Farfar

 • Anonym

  Simon

  Anonym

  Magnus och Ingegärd

  Anonym

  Inger & Bengt

  Anonym

  Lena Jacobsson

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!