Insamlat hittills: 1 520 kr

19%

Mål: 8 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 8 000 kr

Allakandansa

Det blir extra roligt när man förenar nytta med nöje tycker de fyra kompisarna på Uttersbergsskolan i Krokek. Att gå på disco och dansa är jättekul. Men alla kan inte dansa just nu...

Härligt glada årskurs tre:are, Hampus Netterlid, Philip Nilsson, Melker Lundqvist och Alexander Knutsson ordande tillsammans ett disco den 27 februari 2016, för att samla in pengar till förmån för cancersjuka barn. Killarna och deras klasskompisar samlade ihop hela 1200 kr i entréavgift och kioskförsäljning.‪ De blev sponsrade av Coop Konsum i Krokek med godsaker till kiosken och musiken sponsrades av ‪#‎djfrazz‬ Jimmy Franzén som såg till att det blev ett disco i världsklass! ABF‬ lånade ut lokalen alldeles gratis så alla pengarna som kom in under evenemanget kunde läggas till denna insamling.
Och så föddes idén att varför inte utmana alla årskurs treare i landet att göra samma sak. Förena nytta med nöje genom att ordna ett disco med entréavgift och skänka pengarna till sjuka barn som inte har möjlighet att dansa just nu. Hjälp alla barn att bli friska så de också kan dansa! Därför vill killarna att så många som möjligt ger en slant till insamlingen och samtidigt hashtaggar #allakandansa, ordnar ett disco för klasskompisarna och hjälper till att bidra till att alla ska kunna dansa.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Ture Lundqvist

  Anonym

  Tillägg (från discot)

 • Anonym

  Hampus, Alexander, Philp, Melker och alla klasskompisar som var med på discot

  Anonym

  Emilia Hellström

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!