Insamlat hittills: 108 850 kr

1088%

Mål: 10 000 kr

Jag vill bidra
29 dagar kvar att stödja
Målsättning: 10 000 kr
400 personer stödjer denna insamling

Detta är vår älskade systerdotter Alicia tillsammans med sina föräldrar Maria och Daniel. Till nyår fyller Alicia två år.

 För någon vecka sedan fick Maria och Daniel motta ett av de värsta beskeden man som förälder kan få. Ditt barn har cancer.

Alicia fick för några dagar sedan sin första dos med cellgifter och kampen mot sjukdomen har precis börjat. Alicia är en kämpe, precis som sina föräldrar, och cancern ska besegras, den måste besegras.

 Tack vare Barncancerfonden fina arbete har mycket forskning gjorts men mer måste göras för att alla barn ska överleva en cancerdiagnos.

 Vi som familj står handfallna och kan inte göra så mycket mer just nu än att förlita oss på sjukvården och finnas där som stöd.

Vi har bestämt oss för att starta en insamling i Alicias namn för att stötta Barncancerfondens fina arbete som de gör för alla utsatta barnfamiljer som cancern har satt klorna i.

Vi hoppas att Du vill vara med och stötta oss i kampen mot barncancer. För barn och cancer hör inte ihop. Varje litet bidrag räknas. För att skänka valfri summa så följ länken.

Kärlek till er alla!❤️

Malin och Marcus

Senaste bidragen till insamlingen

 • Familjen Lagerberg

  Kämpa! Tänker på er alla!

  Anonym

  Anonym

  Maria

 • Anonym

  Anonym

  Anonym

  Anonym

  Kämpa min prinsessa!❤️

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!