Insamlat hittills: 16 600 kr

83%

Mål: 20 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 20 000 kr

Alicia LCH-kämpe

Alicia 2 år med den ovanliga sjukdomen Langerhans cell - histiocytos

Alicia 2 år har fått diagnosen langerhangs cell - histiocytos och går nu på behandling med cellgifter och kortison. Sjukdomen sitter i skelettet i höften, skallbenet och även huden. LCH är en sjukdom som bara ett fåtal barn får varje år och det är lite oklart om den klassas som cancer eller inte. Den behandlas på samma sätt och vi är inräknade i barncancerfonden och är på onkologen i Lund.
Nu ska vi tillsammans kämpa med henne och vi är tacksamma för alla bidrag ni skänker!:)under vår korta resa har vi redan sett massa fantastiska saker barncancerfonden gör för både patienter och föräldrar,därför vill vi nu kunna hjälpa till att bidra till detta och inte minst hjälpa till att sponsra så forskningen kan gå framåt och fler familjer slipper gå igenom det som vi gör nu.
Till hennes 3 - års dag hade det varit häftigt om vi fått ihop 6000 kr som kan vara till lite hjälp.

Då målet på 6000 kr uppnåddes på bara några timmar satsar vi nu på att nå 15000 kr! Så tacksamma är vi till alla er som hjälper oss att utrota denna sjukdom! Dela gärna detta så vi kan nå målet:)

15000 kr är uppnått och vi fortsätter kämpa med att samla in pengar. Nu satsar vi på 20 000 kr! Pengarna gör verkligen skillnad för familjer som kämpar mot cancer och LCH och går till forskningen!!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Jan Örnhag

  Anonym

  Mina

  Anonym

  Kela

  Anonym

  Martina Kriborg ochRobin Thydell

 • Anonym

  Linda Jakobsson

  Anonym

  Fam Heinegren

  Anonym

  Anonym

  Anna larsoon

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!