Insamlat hittills: 84 730 kr

85%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr

Alicia-en strålande sol. Barn är livets största o dyrbaraste gåva-låt oss kämpa tillsammans mot barncancer

Livet är inte alltid rättvist, det håller nog alla med om. När ett barn blir sjuk i cancer. Ett oskyldigt barn som har hela livet framför sig. Ett oskyldigt barn som inte någon ont gjort. Vi frågar oss varför drabbas detta oskyldiga barn av denna elaka cancer. Var finns rättvisan i att barn ska gå genom ett sådant helvete. Ja det är ett helvete att ha cancer och ja det är ett helvete att genomgå behandlingar för cancer. Men behandlingarna är oxå livsviktiga och räddar liv. Utan dessa behandlingar skulle inte våra barn med cancer överleva. Därför gör ditt bidrag skillnad för den forskning som behövs för att hjälpa dessa cancer sjuka barn.

Varje år drabbas ca 300 barn av cancer och 1 av 4 barn dör av cancer. Hjälp mig att ändra siffran till 0 av 4 barn dör i cancer. Att ensam kunna uppnå detta mål är svårt, men med hjälp av er och era bidrag kan vi klara av att uppnå detta mål. Det hjälper inte att bara tycka synd om dessa barn och tänka på dessa barn, utan "ditt bidrag" är det som hjälper. Ökad forskning leder till att utvecklingen av diagnostik och behandling ständigt går framåt.

Våra barn är livets största och dyrbaraste gåva. Våra barn är framtiden. Våra barn är oskyldiga änglar som inte ska behöva genomgå lidande och döden.

Den 2/4 -12 raserades livet totalt för Alicias familj när man hitta en hjärntumör.

Varje dag är en kamp och kommer att vara en kamp. Kampen kommer att bli tuff och fruktansvärt jobbig men med styrka, mod och uthållighet från vår Gud är allt möjligt. Det finns bara ett alternativ och det är att Alicia ska få växa upp som alla andra och få en trygg och positiv barndom.

Tårarna kommer fortsätta rinna och hjärtat att värka en lång tid framöver men det betyder inte att vi tappar hoppet, modet och styrkan som Gud ger oss i denna kamp för Alicia. Det enda Alternativet är att rädda Alicia och ta bort henne från allt det hemska, mardrömmen som tyvärr är sann.

Cancer borde inte existera och framförallt inte hos barn, alla borde ha rätt till en frisk barndom full av glädje och lek.

Snälla, hjälp Alicia och alla drabbade barn att öka sina chanser och rätten till sitt liv.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Stöd forskningen genom att ge ditt bidrag nu. Alla bidrag gör skillnad, den räddar liv.

Vad många inte vet är att 90% av all forskning om barncancer i Sverige finansieras av Barncancerfonden, som drivs av frivilliga gåvor. Det är alltså upp till människor som du och jag att se till att barncancervården fortsätter att förbättras.
Sverige har mest överlevande cancerbarn tack vare all forskning som sker med hjälp av pengar som skänks till barncancerfonden.

Alicias Änglar finns på Facebook sidan Insamling till Barncancerfonden


121028 Målet 50 000 är uppnått, höjer målet till 70 000.

131128 Målet 70 000 är uppnått, höjer målet till 100 000.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Fam. Dag

  Anonym

  Åsa Karlsson

  Anonym

  Hasib

  Anonym

  Alicias Änglar

 • Anonym

  Anonym

  Robert

  Anonym

  Anonym

  Anonym

  Alicias Änglar

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!