Insamlat hittills: 6 150 kr

102%

Mål: 6 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 6 000 kr

Alexander Åker Vasaloppet i studentoverall

Alexander Sjöstrand driver en blogg där han beskriver sina upplevelser och träningspass inför Vasaloppet. Alexander har aldrig stått på ett par skidor innan och hans konditionskapacitet är noll. Därav blir träningspassen extra roliga att följa. Alexander lovar att åka Vasaloppet iförd sin Studentoverall med tillbehör. För ni som inte vet vad en studentoverall är, så är det ett plagg som studenter bär på olika tillställningar. Dessa studentoveraller pyntas med diverse saker vilket gör varje studentoverall unik. Inte sällan ser dessa studentoveraller väldigt lustiga och fula ut.

Utmaningen är alltså att samla ihop 6000 kr att skänka till Barncancerfonden. Uppnås detta innan start, kommer Alexander att åka de 89 Km i sin studentoverall med tillbehör.

Denna insamling görs för de barn som drabbas av cancer. Genom att skänka pengar till denna insamling hjälper du inte bara barn när de som mest behöver det, du får också en unik chans att utsätta Alexander för total förnedring. Detta är en förnedring som Alexander ställer upp på, dock bara om tillräckligt med pengar samlas in.

Alexander äventyr följer du på http://alxvasa.blogg.se/

20 kr gör skillnad.Tack för din gåva!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Korvmannen

  Anonym

  Uffe

  Anonym

  Oa

  Anonym

  Susanna

 • Anonym

  Greken

  Anonym

  Sergio Montes

  Anonym

  Puma

  Anonym

  Oa

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!