Insamlat hittills: 1 071 Kr

4%

Mål: 25 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
9 personer stödjer denna insamling

#påcykeltillbortamachen

För en välmående planet, för framtidens ledare och vår egen fantastiska Allsvenska vill vi manifestera ett gott exempel. så vi tar cykeln till bortamatch

Ta cykeln till bortamatchen!

För en välmående planet, för framtidens ledare och vår egen fantastiska Allsvenska vill vi manifestera ett gott exempel.

Cykeln till bortamatchen startades våren 2014 med en cykling från Malmö till Falkenberg nu tar vi det steget längre, vi cyklar mellan Malmö och Östersund. Tanken är att göra något som stärker både kropp och själ. Nåja själen och huden på kroppens inbyggda sittdyna i varje fall.

För en välmående planet, för framtidens ledare och vår egen fantastiska Allsvenska vill vi manifestera ett gott exempel.

Detta gör vi inte enbart för att vi älskar fotboll, utan också för gott supporterskap, för en bättre och friskare planet och för friska barn.

Inte nog med att vi gör en insats för miljön och håller oss själva friskare, vi kommer också att skänka en slant till välgörenhet.

Nu uppmanar vi andra supportrar, företagsledare och entusiaster att göra liknande påfund till kommande bortamatcher i fotbollsallsvenskan.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Look Media

  Fam Axelsson, Rödberg Hagalund Olsfors

  Anna o Elton

  ';drop table gifts

  Urband

 • Fam Tove Lantz

  Anna

  '; create table gifts

  Familjen Gabretensaye

Se alla som bidragit till insamlingen