Insamlat hittills: 18 874 kr

315%

Mål: 6 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 6 000 kr

#koppjärk run

Vi på Koppjärk Hälsocenter vill engagera oss i kampen mot barncancer!

Koppjärk Hälsocenter är ett företag i Rättvik som bedriver friskvård inom
träning, sjukgymnastik och personlig coachning. Vi har även ca 30 st gruppträningspass i våra lokaler varje vecka.
Hos oss kommer alltid hälsan i första hand, vi tror på att balansen mellan fysisk och mental hälsa är nyckeln till ett sunt och meningsfullt liv.
För att kunna hjälpa och stötta människor runt om oss så måste vi börja med oss själva, mår man själv bra så kan man förmedla den känslan vidare och därför vill vi hjälpa dom som har det tufft. Vi har beslutat oss för att göra en insamling i form av ett lopp på 1km där deltagarna på valfritt sätt tar sig runt banan. Gå, jogga, springa eller rulla, eller på vilket sätt du vill. Banan kommer att vara "öppen" i 45 min så spring så många varv du klarar under den tiden om du vill göra det till en tävling. Deltagarna skänker en valfri summa i startavgift och alla pengar går till Barncancerfonden.
Jag heter Andreas Hansson och jobbar på Koppjärk som tränare. Jag har själv haft cancer så jag vet vad det innebär att behöva pressa sin kropp till nästan omöjliga gränser. Därför tänker jag göra Burpees ett varv runt banan, det borde bli ca 1000 st. Alla som vill är välkommen att göra mig sällskap =).
Loppet är Lördagen den 30/4, alltså på valborgsmässoafton. Starten går kl 12,00 och alla som vill ställa upp i kampen mot cancer är välkomna att delta!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Cajsa och Agnes

  Anonym

  Nora B

  Anonym

  Ulla Fordgren

  Anonym

 • Anonym

  Malin Ehrling

  Anonym

  Ludwig ochLeo Pedersen

  Anonym

  Meya och Nova Kaptens

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!