Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr

e-Sport Against Cancer

För 10 år sen låg jag på cystatika behandling på Barn 3 i Umeå för Lungcancer, var då 15 år och fick tillbringa närmare ett år på NUS i Umeå, mycket eftersom ja hade mitt hem 65 mil norr om Umeå och därför inte kunde åka hem så lätt när jag hade mina vilodagar.

Har sedan dess funderat på hur ja ska kunna hjälpa Barn Cancer Fonden och dom som hjälpte mig.
Har sedan ungefär 4-5 år tillbaka spelat olika dator spel som vi i den så kallade dator spels branchen brukar kalla e-Sport.
Funderat under dessa år om ja på något sätt kan hjälpa just Barn Cancer Fonden genom mitt e-Sport intresse.
Eftersom e-Sport är en så snabbt växande inte bara som en hobby utan även som fast jobb för många så har ja för ungefär 6 månader sedan startat projektet e-Sport Against Cancer där vi genom olika e-Sporter samlar ihop pengar till Barn Cancer Fonden.
Vi är nu 4 personer från Sverige och Danmark som jobbar med detta 100% ideellt.

De var tänkt att vi själva skulle arrangera olika tävlingar och den vägen få in bidrag genom anmälningsavgifter och liknande men gav efter ett par månader upp den iden och vi jobbar nu uteslutet med att samarbete med redan etablerade e-Sport sidor och ligor där vi gör reklam för oss och sprider information om hur viktigt de är att hjälpa andra.

Och hur många barn / vuxna som sitter nu i sina rum på olika sjukhus medans ja skriver just detta och vill som vi kunna leva och ha de bra, för tyvärr så är inte de en ljus vardag för alla där ute.

Hoppas ni där ute vill hjälpa till att stödja oss Barn Cancer Fonden

Med Vänliga Hälsningar
John Malmström
jonne@e-sportagainstcancer.net
www.e-Sportagainstcancer.net

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!