Insamlat hittills: 2 000 kr

20%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
4 personer stödjer denna insamling

"a distance against cancer"

Tillsammans gör vi skillnad

UPS har en lång tradition av volontärarbete och biståndsbidrag där anställda bidrar med sin tid i olika typer av välgörenhetsorganisationer och UPS-stiftelsen bidrar med pengar. Under våren har vi tänkt mycket på hur vi på Security-avdelningen för UPS i Norden kan göra skillnad och beslutade oss för en gemensam utmaning för att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden

Tillsammans ska vi - under juni och juli - gå, springa, cykla eller på annat sätt motionera ihop en distans motsvarande avståndet mellan Stockholm och Köln – ca 1394 km (bilvägen). I Stockholm ligger UPS nordiska huvudkontor och i Köln har UPS sitt europeiska distributionsnav. Det kommer att innebära ca 2 mil per person i veckan. Då de flesta av oss i gruppen har barn och då vi känner att barnen är vår framtid, vill vi göra något för de barn som olyckligtvis drabbats av cancer.

Vårt mål är att samla in 10.000 kr genom att uppmuntra kollegor, vänner och bekanta att skänka pengar till vårt initiativ och för att motivera oss att nå hela vägen till Köln.

Senaste bidragen till insamlingen

  • Duncan Adair

    Jonna

  • A Walch

    Familjen Bergelin