Insamlat hittills: 3 245 Kr

6%

Mål: 50 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 50 000 Kr
9 personer stödjer denna insamling

Det är några år sen nu. Men jag minns det helt kristallklart. Det plingade till i telefonen. Jag låg och nattade min tvååring och hade väl slumrat till lite. "X har cancer. Vi vet inget mer. Snälla säg inget till nån ännu". Whait. What? Jag förstår inte? En tvååring kan väl inte få cancer? Det är orimligt. Inte nån jag känner. Det får liksom inte hända. Men där och då i den lite för trånga sängen. Med mitt friska sovande barns näsa i min halsgrop. Där blev allt så verkligt. Och så fel. Så orättvist. Och så möjligt.
Jag fick förmånen att träffat Aron Andersson. Han var 9 år när han fick cancer. Lika gammal som min fortfarande lika friska unge är nu. Det är lika orättvist. Lika fel. Men lika möjligt. Men med hjälp av personer som Aron. Som pressar sig själv till det omöjliga för att göra det möjligt att hitta nåt slags slut för denna vidriga sjukdom.
numbers by lönnmos utmaning #7procentförbarnen, där vi i oktober månad skänker 7% av vår omsättning till välgörenhet, går i år till Barncancerfonden
Vissa dagar är det lättare än andra att göra av med pengar.

Om du inte har någon omsättning. Skänk 7% av något valfritt. Din månadslön. Din tänkta shopping. 7% av din ålder gånger 100.. 

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Jennie

  Yvonne Hellsén

  Barnen är vår framtid

  Marianne Lönnmo

  Anonym

  Eva

 • //Henke

  Bra grejer 7x7x7 från mig

  Anonym

  L8

  Ingrid Carlsson

  Köpte en klänning för 1 425 kr. 7% är ganska precis 100 kr.

Se alla som bidragit till insamlingen