Insamlat hittills: 16 710 kr

67%

Mål: 25 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 25 000 kr

6H för livet

Den 14 september 2013 kommer jag att springa mitt eget 6H-lopp (springa så långt som möjligt på 6 timmar) på Färjestads travbana i Karlstad med förhoppningen att locka företag och privatpersoner att bidra till insamlingen med ett belopp per sprungen kilometer eller vad man själv har lust med, för att hjälpa Barncancerfonden i deras viktiga arbete..

Edit:
Resultatet blev 56 km och det var enormt kul även om det gjorde ont:-P
Resultatet av insamlingen blir klar snart.

Jag är en helt vanlig motionär som springer längre och längre och vill ha nya utmaningar. Ifjol under en av mina löprundor funderade jag i banor kring bekanta som drabbats av cancer, till de egna barnen som till största del fått vara friska bortsett från en lindrig sjukhusvistelse, och vidare till de barn som haft oturen att drabbas av sjukdom. Något av det värsta som kan hända är att se barn drabbas av något de inte kan försvara sig mot. Samtidigt slog det mig vilken lycka jag själv befann mig i som varje dag kan dra på mig skorna och bara springa iväg. Det borde gå att göra något bra av det och tanken att springa för livet föddes.
Då jag är amatörtränare i travet också föll det sig naturligt att använda en travbana till projektet och Färjestadstravet i Karlstad har varit positiva redan från början. Jag får inte bara genomföra det på banan, utan kommer att göra det den 14:e september i samband med Unionstravet som är ett samarbete mellan Sverige och Norge och drar mycket uppmärksamhet till sig. Tanken är att springa mitt eget 6H, alltså ett sextimmarslopp där man ska ta sig så långt som möjligt på sex timmar.
Jag kommer att starta kl 6 på morgonen och gå i mål kl 12 strax före tävlingarna börjar.

Förhoppningen är att några företag ska vilja bidra med en viss summa per sprungen kilometer, men det behövs hjälp från alla håll om det på bara någon månad ska bli ett bidrag till Barncancerfonden. Är man många behövs det så lite.

Jag är frisk och har ingenting att förlora och springer gör jag ändå. Att rulla på i 6 timmar gör ont, men det är en smärta som går över.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Tony S

  Anonym

  Barilla / Wasa Bröd

  Anonym

  M o K

  Anonym

  Ingvor & Jonny Näsmyr

 • Anonym

  Helmia Bil

  Anonym

  Annelie, Nathalie o Eva

  Anonym

  Anna

  Anonym

  Mischa

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!