Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Idé & mål

 Hej

Jag skall cykla genom Sverige till förmån för Barncancerfonden och denna insamlingen är mitt sätt att bidra. Jag hoppas att du som läser detta också är intresserad av att stödja kampen mot denna fruktansvärda sjukdom. Hjälp mig, hjälpa andra genom att sprida och uppmärksamma min resa genom Sverige. Resan går från Treriksröset till Göteborg via ostkusten, vilken blir ca 266 mil.

Det första som händer är löpning 2 mil, från Kilpisjärvi till Treriksröset och sedan tillbaka till Kilpisjärvi, där tar jag mina första cykeltramp söderut innan 18 Juni.  

Idén kom från när vi på jobbet cyklade i "Spin of hope" en satsning som Barncancerfonden gör varje år för att samla in pengar.

Insamling:

Jag ber alla att skänka 1 kr per mil jag håller igång cykel.

Utmaningen blir att cykla hem, dem höga målen jag satt för mig själv är att cykla minst 20 mil om dagen. Kommer sova i hängmatta och leva på minimum.

Hjälp mig sprida detta så gör vi tillsammans en insatts för Barncancerfonden.

Jag finns på:

Instagram: Braatelyckan

 

Trevlig sommar

Christian

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum