Insamlat hittills: 200 Kr

1%

Mål: 20 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
2 personer stödjer denna insamling

100 miles för barncancerfonden

Livet är inget självklart utan en gåva, som vi alla har lika stor rätt till. Genom omtanke, medkänsla och godhet blir livet så mycket större. Jag tror att allt är möjligt, när jag öppnar mej och delar med mej av mina erfarenheter som formar mitt liv. Genom att ge, får vi så mycket tillbaka.

Nästan ingen är förskonad från att drabbas av cancer, direkt eller indirekt. En själv, familjemedlem, släkting eller vän på ett eller annat sätt berör det oss fysiskt och mentalt. För mej blev cancer verkligt sommaren 2009 då min kära syster Mia insjuknade och gick bort på kort tid. Kan jag då genom min stora passion långdistans löpning bidraga till forskningen att komma närmare gåtan cancer, gör jag det genom att springa och samla in pengar till barncancerfonden. Oavsett hur lite vi kan hjälpa, gör det skillnad. Vi är alla goda i grunden av våra hjärtan, vi är bara lite rädda ibland. Visa kärlek och livet blir så mycket större.
Detta är tredje gången i år jag spring för barncancerfonden, längre än någonsin både sträcka och tid. 100 miles (161 Km) på löparband, någonstans mellan 20-24 timmar.
Jag gör skillnad, det kan du också göra.
Namaste'

Senaste bidragen till insamlingen

  • Wernersson

  • Kullberg