Insamlat hittills: 66,290 kr

133%

Mål: 50,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 50,000 kr

1 hjul runt vättern

Jag klarade det!!! 14e Juni 2013 cyklade jag 30 mil runt Vättern på under 24 timmar på enhjuling för att samla in pengar till barncancerfonden. Tack alla givare! Här på bilden ser ni mig med medalj från Vättern och 23 timmar och 40minuters trampande.

Mitt namn är Joel Ljungberg och mitt mål är att göra något som ingen annan gjort förut, att cykla vätternrundan med riktig start tid och riktig måltid.
Varje gång jag tänker en unik tanke eller försöker göra något unikt så tänker jag på min vän Erik Hast från Varberg. Min bästa vän, en kille med ett stort hjärta, stora drömmar, fantastiska förebilder och en talang i allt han rör vid.

Erik blev bara 8 år gammal och fick inte chansen att uppfylla sina drömmar på grund av denna hemska sjukdom cancer. Det är en väldigt orättvis sjukdom då vem som helst kan bli drabbad. Även du som läser detta. Oavsett hur sunt liv du lever, oavsett kost eller motion.

Min mamma Carina Ljungberg fick diagnosen cancer för 1,5 månad sedan. Hon om någon lever ett sunt liv med god kost, sömn och motion. Vi känner alla någon eller har kännt någon som har blivit drabbad och ändå tänker vi alla att det kan inte hända mig.Dom första som upptäckte cancer och gjorde skillnad på godartade och elakartade tumörer var dom antika grekerna. 1968 besökte vi månen, idag kan vi med hjälp av mobiltelefon betala räkningar, prata och titta på en annan människa på andra sidan jorden. Så utvecklingen och även cancer forskningen går framåt och den 14e Juni 2013 cyklar jag vättern runt på 1 hjul med Ride of Hope för att visa att ingenting är omöjligt, framförallt inte att vinna kampen mot cancer om alla hjälps åt.

Det finns ingenting i vår naturliga omgivning som är cancer framkallande. Detta är alltså en sjukdom som vi människor har skapat. Så nu är det dags att vi tar vårat ansvar och hjälps åt att bota denna hemska sjukdom. Alla bidrag gör skillnad litet som stort.Du kan även på egen risk följa min resa till målet på min hemsida

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Marie Åstrand Lindell

  Anonym

  Syster

  Anonym

  Saman & Christofer

  Anonym

  Ulrica Norgren

 • Anonym

  Anonym

  Tomas o Maja

  Anonym

  Jens Hansson

  Anonym

  Åsa Eriksson

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!