Insamlat hittills: 80 270 kr

321%

Mål: 25 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 25 000 kr

+ CONST

Mitt namn är Jens Skrubbe och sedan 15 år är jag fast besluten om att missionera den belgiska ölens lov. Innan jag blev ölmissionär gick jag på konstskola och utbildade mig till bildlärare.
I höstas fick jag en idé om att kombinera mina två olika liv genom att skapa en konstutställning som serverar unik öl och samtidigt samla människor från konstvärlden med människor från ölscenen under ett och samma tak.

För att uppnå detta har jag hyrt Galleri Riddaren i Gamla Stan, Stockholm, under en vecka i juni där jag kommer att visa olika typer av konst samtidigt som jag serverar fantastisk öl. Allting kommer att vara till försäljning och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden.

Anledningen till detta är att under de senaste åren har mitt liv kantats av cancer på olika sätt och det är en avskyvärd farsot. Emellertid tycker jag det är ännu värre när denna universella plåga drabbar unga och jag är medveten om att jag inte kan stoppa den men förhoppningsvis kan vi tillsammans bidra till en liten del som för forskningen framåt...

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Olars

  Anonym

  Patrik Trotzig och Sofia B. Trotzig

  Anonym

  Verk 120

  Anonym

  Anders Nilsson

 • Anonym

  Emma Hoflund Løge

  Anonym

  Gustaf W

  Anonym

  Per Melin/Sabina Wallander

  Anonym

  Massimiliano Foca

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!