Insamlat hittills: 470 Kr

5%

Mål: 10 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
3 personer stödjer denna insamling

- KÖP EN SNÖHÖG PÅ TRADERA, BETALA MED EN GÅVA !

Man påstår att det går att sälja nästan intill allt på auktionssajten Tradera... och det är sant - jag har sålt en snöhög för över 100 kr !!! På skoj, men folk lämnade bud och auktionen fick 1500 besökare på en 2-veckors period. Så jag ändrade auktionen lite och startade om den. Den blev såld igen, men denna gången med text "auktionsvinnare betalar sitt vinnande bud till Barncancerfondens konto istället för mitt". Sedan gjorde jag det igen... och igen.

Fondens PG och BG nummer fanns i mina auktioner, mina köpare gjorde inbetalningarna och mejade sedan kvitton till mig. Det var bra, men så började jag fundera på hur jag kan underlätta för mina köpare. Och lösningen blev detta, min egen insamling där mina köpare betalar för sina vunna auktioner genom att lämna sina bidrag via min egen insamling, och väljer själva om de vill underteckna bidraget med sitt riktiga namn eller sitt Tradera alias.

Jag kommer att fortsätta med mina auktioner. När vintern är slut och snöhögarna borta, så finns ju säkert någon som vill buda på nyklippt gräs... eller annat. Det är inte objektet i sig som är intressant, det är tanken bakom som godhjärtade människor köper av mig.

INGEN KAN GÖRA ALLT, MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT.
ELLER HUR?

Denis, FIDEX

Senaste bidragen till insamlingen

  • Thea med familj

    S-O Sjöberg, alias sosfish

  • Hermelinz