Insamlat hittills: 349 940 kr

117%

Mål: 300 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 300 000 kr
930 personer stödjer denna insamling

Heja Stina!

Stina insjuknade i leukemi (Akut Lymfatisk Leukemi) i september 2015. Under hösten hade hon varit ovanligt trött. Det var jobbigt att cykla till skolan och utflykter med skolan var en plåga för henne. Hon var blek och hängig. Vi trodde att hon bara åt för lite. I slutet av september var Stina hemma från skolan i ca en vecka. Hon hade feber av och till. Hon var trött och sov små stunder på dagarna, något hon aldrig gjorde annars. Måndagen den 28 september blev hon akut sjuk. Hon tappade kontrollen över ena sidan av kroppen och hon såg inte riktigt. På akuten konstaterade de att hon hade ett hb på 35. Senare på kvällen fick vi veta att hon hade leukemi.

Hennes behandling påbörjades i Uppsala den 1 oktober. Prognosen var god och hon behandlades enligt normalrisk med en induktionsbehandling på 1 månad. Induktionsbehandlingen fungerade inte särskilt bra på hennes leukemiceller som visade sig vara motståndskraftiga mot cellgifter. Benmärgsprovet från 29 oktober visade på hög andel kvarvarande leukemi och hon påbörjade högriskbehandling. I högriskbehandlingen ingår bland annat en stamcellstransplantation som är preliminärt planerad till februari 2016.

Nytt benmärgsprov togs den 16/11. Då hade block A-behandlingen gjorts. Provet överraskade oss alla! Stina är i komplett remission, dvs 0% cancer! Det positiva resultatet ändrar dock inte behandlingsplanen med blockbehandling och transplantation.

Nytt benmärgsprov den 23/11. Cancern är tillbaka om än i liten omfattning. Nytt block påbörjas onsdagen 25/11. Hoppet om att Stina ska vara tillbaka i komplett remission vid nästa prov är gott. Om allt går som vi hoppas kommer "transplantationsfasen" påbörjas i vecka 2, 2016.

Uppdatering 25/12. Efter förra blocket fick Stina en infektion i magen. Hon hade mycket ont i magen och sov inte ordentligt på två veckor. Trots tre olika smärtstillande i kombination (bl a morfin) led hon av smärtan. Benmärgen har haft svårt att hämta sig och de vita blodkropparna var under det mätbara nästan tre veckor efter blockbehandlingen. Det gjorde att den antibiotika hon fick mot infektionen hade svårt att räcka till. När de vita så steg till slut gick infektionen ned och smärtan klingade av. Den 23/12 togs ett nytt extra benmärgsprov. Till vår stora glädje visade det 0% cancer (mindre än 0,1%). Nu får Stina vara på sjukhuset i Örebro med dagpermission för att kunna fira juldagarna hemma. Preliminärt kommer nästa block påbörjas 28/12. Vi har fått ett preliminärt datum för transplantationen som är satt till 28/1.

Uppdatering 31/1. Blockbehandlingen genomfördes som planerat 28/12-3/1. Blocket gav kraftiga biverkningar. Det började med mukosit som gav blåsor och blödande sår i mun och hals. Hon hade fruktansvärt ont. Efter en vecka på sjukhuset i Örebro kom vi till Uppsala för strålplanering inför transplantationen. Den 14/1 upptäcktes att Stina hade diabetes eftersom bukspottskörteln var inflammerad och ur funktion. Stina fick insulin och blodsockret sänktes under det kommande dygnet. Hon blev sämre för varje timme och på eftermiddagen 15/1 blev hon okontaktbar och fick svårt att andas. Hon lades in på intensivvårdsavdelningen, sövdes ner och lades i respirator. Röntgen gjordes på kvällen och den preliminära diagnosen var hjärninfarkter. Stina väcktes den 17/1 och hon andades själv och kunde prata. Rörligheten var något begränsad i vänster sida men hon hämtade sig snabbt. Efter några dygn var hon i princip helt återställd. Magnetröntgen gjordes och ny diagnos var atypisk PRES, vilket är lokala svullnader i hjärnan. Bukspottskörteln hämtade sig också och Stina behöver inget tillskott av insulin. På grund av allt detta är transplantationen framskjuten till början av mars. Nytt benmärgsprov gjordes 27/1 och det visade mindre än 0,01% cancerceller! Stina kommer att behöva göra ett nedbantat cellgiftsblock (C-blocket) med början 3/2.

Uppdatering 19/3. Nedbantat C-block genomfördes som planerat med början 3/2. Stina hade återhämtat sig bra från hjärnsvullnaderna och bukspottskörteln fungerade också som den skulle. Blocket genomfördes utan biverkningar. Efter blocket fick Stina vara hemma nästan en hel vecka innan hon skrevs in på USÖ. Totalt blev det tre veckor från avslutad behandling tills det var dags att skrivas in på 50C för konditionering inför transplantationen. Dagen före inskrivningen togs ett benmärgsprov. Det var mycket bra och visade mindre än 1 cancercell på 10000 stamceller (mindre än 0,01%). Stina var i bra form när konditioneringen påbörjades. På grund av hjärnsvullnaderna ströks helkroppsbestrålningen och den ersattes av fyra dagar med cellgifter. Totalt varade konditioneringen i 6 dagar. Allt gick enligt plan. Den 10 mars fick Stina sin nya benmärg. De donerades i tyskland. Stina fick dem som en blodtransfusion och det uppstod inga komplikationer. Den nya märgen var av mycket hög kvalitet (många stamceller) och matchningen var perfekt (hla-matchningen). Nu (19 mars) väntar vi på att den nya märgen ska ta sig. Stina har inga vita blodkroppar (mindre än 0,1, dvs. mycket lågt immunförsvar). Hon behandlas med antibiotika för en infektion i magen. Hon har mukosit (sår och inflammationer på slemhinnan i munnen, magen och tarmen) och har väldigt ont (det är en förväntad biverkning).

Uppdatering 21/4. Den nya benmärgen har tagit sig bra. De vita började komma redan efter 10 dagar. Chimerismen som togs 28 dagar efter transplantationen visade att den nya benmärgen dominerar. Provet tas för att säkerställa att det är donatorns benmärg som producerar blodkroppar. Om den gamla benmärgen hämtar sig och konkurrerar ut donatorns så är transplantationen misslyckad. I provet som togs var 99% av blodcellerna från donerad benmärg. Stina fick åka hem 11 april. Glädjen över att vara hemma blev dock kortvarig. Vid rutinkontroll i Uppsala 15 april upptäcktes dålig syresättning. Stina blev inlagd i Uppsala. Hon behöver syrgas på nätterna men klarar sig utan på dagarna. Hennes allmäntillstånd är bra men läkarna vet inte vad den dåliga syresättningen beror på. Matsituationen är också komplicerad. Stina kan fortfarande inte äta med munnen utan får sin näring i gastrostomin (knapp på magen). Stina mår illa och kräks någon gång varje dag. Att kräkas är nog det värsta Stina vet. Enligt läkarna är det inte ovanligt när man behandlas med de medicinerna som Stina får.

Uppdatering 22/6. Den 20 april hade läkarna uteslutit i princip alla huvudmisstänka orsaker till den dåliga syresättningen. Uteslutningsdiagnosen blev GVH (Graft Versus Host Disease). GVH är en reaktion där det nya immunförsvaret (som Stina fått från donatorn) angriper Stinas kropp som om kroppen var en främmande organism. Behandling med höga doser kortison påbörjades och redan efter 5 dagar märktes en förbättring. GVH-behandlingen avslutades den 12 juni. Hittills har lungproblemen inte kommit tillbaka och vi hoppas innerligt att de håller sig borta. Den 10 juni togs ett nytt benmärgsprov. Det hade då gått tre månader sedan transplantationen och det var det första benmärgsprovet som tagits sedan dess. Provsvaret var mycket bra! Ingen cancer och benmärgen såg bra ut! Stinas allmäntillstånd är förhållandevis bra. Hon mår illa och har dålig matlust. Hon är också ganska trött. Men hon ägnar sig mycket åt sådant hon tycker om, som att teckna och spela dataspel. :)

Uppdatering 5/8. Två veckor efter att behandlingen av lung-GVH hade avslutats började magen krångla. Läkarna konstaterade GVH i mage och, återigen, i lungor. Kortisonbehandling påbörjades den 27 juni. Behandlingen gav god effekt och symptomen minskade. Ca en månad in i GVH-behandlingen , i början av augusti, blev blodsockret för högt. Orsaken till det är en kombination av sviter från bukspottkörtelinflammationen som Stina hade i januari och att kortison sänker insulinkänsligheten. Det insulin som Stinas bukspottkörtel kan producera räcker helt enkelt inte till. Stina hatar verkligen nålstick men nu har hon tvingats att lära sig att ta stick ungefär var tredje timme för kontroll av blodsocker och för att ta insulinsprutor. Stina gör allt helt själv, tvättar innan stick, förbereder blodsockermätaren, sticker och kontrollerar resultatet. Än så länge har vi inte riktigt fått bukt med det höga sockret även om nivåerna är något bättre. Läkarna har bestämt sig för att börja trappa ner kortisonet vilket också kommer att göra blodsockret bättre. Vi hoppas att lungor och mage inte angrips när kortisonet så småningom sätts ut.

Uppdatering 19/9. 8-10 september var Stina i Uppsala för sexmånaderskontroll (sex månader efter transplantationen). Under de dagarna görs många undersökningar, t ex lungröntgen, EKG, ultraljud av alla organ samt ett benmärgsprov. Benmärgsprovet visade inga spår av cancer! Stina behandlas fortfarande för GVH i lungorna. Lungkapaciteten är nedsatt, men det går inte att säga om det blir bestående, kommer att försämras, eller bli bra. Vi får se vecka för vecka hur det utvecklas. Stina har fortfarande diabetes pga kortisonbehandlingen men sköter det helt själv och blodsockret är under kontroll. De senaste veckorna har hon blivit piggare och har börjat promenera mer och är oftare ute och leker med sina kompisar. Hennes ork har förbättrats betydligt.

Uppdatering 20 december. 6 och 7 december var Stina i Uppsala för niomånaderskontroll (nio månader efter transplantationen). Den här kontrollen var inte lika omfattande som tidigare. De kollade lungorna med en spirometri, tog blodprover och tog ett benmärgsprov. Stina har blivit betydligt piggare sedan början av november så vi har trott att allt har varit bra. Trots det så har 13 dagars väntan på svaret på benmärgsprovet varit lite nervös. Man vet ju inte förrän man har provsvaret. Idag fick vi veta att benmärgen ser bra ut! Ingen leukemi! Stinas blodvärden i övrigt är stabila. Spirometrin visade ingen försämring i lungfunktionen. Så lung-GVH verkar vara under kontroll. Läkarna är dessutom nöjda när de lyssnar på lungorna. Den senaste månaden har Stina spelat Pokémon Go. Det har blivit längre och längre promenader. I söndags gick hon fem kilometer i ett svep. Hon kan gå i trappor utan att kippa efter andan. Hon har verkligen kommit långt med tanke på att hon knappt orkade gå mellan rummen här hemma för ett halvår sedan. Stina tar fortfarande insulin i samband med måltiderna men dosen är väldigt låg. När hon slutar helt med kortisonbehandlingen så slipper hon med all sannolikhet att ta insulin.

Tack alla som bidrar till den här insamlingen! När vi läser listan med alla namn, när vi ser alla som engagerar sig, alla som önskar och hoppas att Stina ska bli frisk, då kommer tårarna.

20 december 2016 nådde vi 300 000 kr!! Vilket engagemang ni har visat! Ett stort tack för er omtanke!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Peter Nyström

  Kämpa Stina !

  Feffe

  Heja Stinaaaaaaaaaa!!!

  Hanna Jenkinson

  Jag är så rörd av denna blogg och av er historia. Jag har varit med på Ice swim två år i rad och ska fortsätta. Jag önskar er ett fint 2018 och att saker och ting håller sig bra. Massa styrkekramar //dotter Jenkinson

  Anders Nyberg

  Heja Stina!

  Signe & Maja

  Julgåva

  Wanja och Nore Sundin

  Wanja och Nore Sundin önskar sina barnbarn Olivia och Axel God Jul genom varsin gåva på 500 kr till fonden i deras namn.

  Nadar Correr

  Lars Ersäng

  Swimrun 2017.

  #teamedd

  #teamedd #allahelgonaswimrun

  Daniel Edwall

  Alla helgonaswimrun Heja Stina

  Soheila

  Soheila

  Fam Jerlström AtillÖ

  Fam Jerlström atillö

  Robban

  Present på syrrans bröllop

  Familjen Kero

  Lotta Lennartsson

  Vilka kämpar på ÖtillÖ. Heja Anders och Martin ni är såna kämpar precis som Stina och hennes familj.

  Anonym

  Sara Kalander

  Jenny o Mikael Alfredsson

  Lycka till i morgon på Ötillö. Heja Stina!!!!

  Mikael Spiris

  Fam Askerblom

  Två stycken armband. HEJA STINA!

  Robban & Jonas

  Målgång i Höga Kusten Swimrun för två förvirrade gubbar

  Tove Anger

  Julianna till Åre

  Mats Carlberg

  Julianna till Åre

  Peter

  Juliana till Åre

  Linnea Christiansson

  Julianna till Åre

  Malin Ståhl

  Julianna till Åre.

  Lotta

  Fortsätt trampa Juliana :-)

  Emma Åkerlind

  Pepp för Juliannas cykling

  Christina

  Beundransvärt initiativ.

  Daniel ö

  Heja Stina julianna till Åre

  Elin Sjöberg

  Julianna till Åre

  Elin Sjöberg

  Julianna till Åre

  Johan

  Julianna till åre

  Malin Ståhl

  Julianna till Åre!

  Susanne Svernhagen

  Julianna till Åre

  Ida Sternbro

  Heja Stina!!

  Anonym

  Anna Miltell

  Ola Lagerström / Danny Hallmén

  Team I Nöd och Lust

  Fam Tordsson/ Vilmas barnvälsignelse

  Vilmas barnvälsignelse /Matuscheks

  Vilma välsignad Inger & Svenåke

  Johan L

  Tyska asfalten äger

  Joel Hallemarks familj

  Vidlund-Heja Stina och Julianna

  Marie/Paris

  Facebookutmaning Gustav Axmon

  Beatrix Cser

  Veronica H - armband

  Nore Sundin

  Dennis och Anna hultmark

  Monika Kaveh

  Tjompa TelliQ

  Mikael

  Fam Hasselström

  Stefan Jansson armband

  Johan Hansson

  Lotta Teddykompaniet

  Fivefingers!

  M Eric Anderson

  Ersäng

  Jarleskog

  Susan Bratt

  Lotta Nilsson

  Yvonne och Lars.

  Micke Engdahl Armband

  Karin ochMikael Kylberg

  Familjen Alsarve

  Lena Axelsson -armband

  Carl Fredlund "armband"

  Anna-Karin Frih

  Helena Petersson m. familj (Babyproffsen)

  Ylva, Henrik, Ebba och Vera Löwdahl

  Håkan Karlsson

  Fam. Svedberg

  Istället för skjorta till Robban

  Anso Berg - armband

  Stina Backlund armband

  Hanne Dahlin armband

  milianarmband

  Edberger

  Anonym

  Grattis på 46-årsdagen! Önskar fam Tordsson

  Daniel N Harr

  Maria Bonnevier

  Fam.Wiréhn, Vreta kloster

  Désirée "ornö" falk olsson

  Monica Wajeham

  Agneta och Ulf Myrestam

  Linnea, Tom, Maria, Sebastian, Julia, Samuel

  Mätpartner i Östergötland

  Emeli wickman

  Kicki

  Therese Hjärtfors

  Fam Petersson

  Berit Anselmius

  Elin Nyström

  Therese Sträng

  Malin Hednskog m familj

  Anonym

  Anonym

  Sandra

  Anonym

  Johan Bånkestad

  Familjen Karlsson

  Patrik

  Anna Nilsson

  Karin Nordmark

  Choukri o Saba

  Kirsti Kanttikoski

  Held MGMT

  Familjen Jämsä

  Jessica Thorelius

  Ninna och Orion Forsling

  Team JEJO Swimrun

  Anonym

  Sofia wallenius (gamla frisören )

  Therese Järleby

  Sussi Blank

  Martin Duberg

  Fam Warren

  Therese Dahlberg

  Stina

  Åsa o Herman

  Malin Skärlund m familj

  Jessica Frisk

  Fam. Larsson Perkiö

  Veronica Andersson

  Anna Laffin

  Ester Fridholm

  Helena Jönsson

  Caroline Frid

  Elin Carlsson Malm

  Pernilla Löwenberg

  Anonym

  Magnus Lindahl

  Helena Eriksson

  Fam Wihnblad-Dahlberg

  Åsa Vidlund ,(Spiris försäljning)

  Per Spångberg

  Familjen Skou Lyden

  Emma Krantz

  John Patrik Ahlström

  Armband Marianne och Erika

  Ann-Christin Andersson, armband

  Stefan Sjögren

  Johanna Bergström armband

  Bente Lindquist

  Inger Montaigne

  Anonym

  Lisa Jedstedt

  Armband Gunnar och Cissi

  Rosemary Byde

  Umi Miyahara

  Zarah Bjuremar m familj

  Marcus Ljung

  Nicola

  Familjen Ajanovic

  Fam Bratt

  Team Tengblad Swimrun

  Anonym

  Johanna Dietmann

  Emily Loughnan

  Andreas Varro

  Morgan Williams

  Fam Wetterling, armband

  Familjen Palm

  Fam. Blommé "Vänern runt"

  KArl och Adam Flink

  Mats Carlsson

  Skillmark

  Ann-Sabina Forsgren

  Moa o Christoffers bröllop

  Caroline Lindgren

  Lena Poignant, armband

  Alexander Danielsson

  Pecka & Kerstin

  Fam Hallengren

  Stina, Armband

  Therese Morichetto armband

  Catharina Hinder "armband"

  Märta och Elsa

  Åsa Vidlund armband

  Anders Höök

  HejaStina Supporter Team Mangskog - armband

  Ellen & Elsa Nelander

  Familjen Almér

  Astrid Parent Trovik

  Marica och Fredrik Millertson

  Alice och Stina Hultman m familj

  Carl Jernberg Örebrocyklisterna

  André Holster Westerberg

  Fam Bruzelius/Kipowski

  Jimmy Karlsson med fam

  Henke Örebrocyklisterna

  Karin Andersson

  Anders Hansson

  Robin, Charlie och Madde

  Lena och Ola Sannerholt

  Klara från Umeå

  Tina Tallqvist

  Anonym

  Anki Tjärnberg

  Familjen Ekholm

  Fam Blomkvist

  Mimmi Nybom Arnelind

  Susanne Berggren

  Barbro Matsman Örebrocyklisterna

  Ann Ringqvist/armband

  Inger Schön

  Malin Allsop

  Malmros armband

  William Wahlgren - kom igen! kalas på kullen!

  Lotta Brinkestam Persson

  Peder Json Patli

  Familjen Cederblad

  Evelina och Sven-Henrik

  Robban

  Annika Johansson - Armband ÖC

  Alfred A-L armband

  Loa Grundström-Armband ÖC

  Erika - armband

  Ragnhild Malmsten

  Sara Lindström- Armband ÖC

  Loppis i Nikolai /Elisabeth

  Helena Kihlberg Armband ÖC

  Carina Lingmerth Hallonqvist

  Berit Ekholm

  Linda Ekholm med familj

  Nameh Aro / armband

  Nina Johansson armband

  Holly J. Steinbach

  Thomas Widroth

  Peter Nyström

  Simma med flyt Åsa Skanheden

  Heja Stina. Henrik Lyly

  Familjen Yttermalm

  Tuva Andersson med familj

  Ulrika Rendahl Attås

  Hanna

  Armband Alexandra

  Zumba 4 Life

  Linnea Berntsson

  Henry Sirviö

  Linda Svensson

  Blomdahl/Delefelt

  Johanna Grundström, armband,Öc

  Helen Haraldsson armband

  Sofie Sundström Elias Armband

  Weiselius - armband

  Marina Wiman/armband

  Hasse Axelsson

  Katrin Karlsson - armband

  Ronny Collin-armband

  Marika armband. Lobna instegsjobbare på Ängen

  Johan lindskog

  Winell armband

  Jessika Rodesten

  Susanne med syster!

  Erik Jörstad - armband

  Mona-Lisa ochAuli

  Malin Magnestrand - armband

  Marina Wiman

  Olof Johannesson

  Cecilia Eklund

  TelliQ

  Emma Bernberg

  Alva Rosenberg

  Elin armband heja Stina

  Hanan och Marianne -armband

  Gunnel Sjöberg 60, Inger & Svenåke

  Ashkan & Masoumeh

  Richard, Cecilia och Lotta på Hegeli Public Affairs

  Karolina Kårehed - armband

  Familjen Delefelt

  Jimmy Haglund -armband

  Familjen Kållin

  Maria, lekterapin

  Lisa Davidsson - Armband

  Pailin Kristensson

  Sophia - armband!

  Maria ochTindra

  Marie Dasler - Armband

  Sara Pätsi - Armband

  Åsa Grönberg armband

  Rolf Citrén

  Ewa Mejsten - armband

  Ann-Gitt

  Anna Corlin och Fredrik Jakobsson

  Marja

  Åsa Vidlund- Armband

  Mira, Cina & Olle

  Jonas Gellin-armband

  Philip och Jessica, armband

  Nina Bergljung Armband

  Familjen Peter och Sophie Rönnklint

  Frida Arlehed armband

  William ochTheodor Nielsen armband <3

  Julius Armband

  Eivor Roos

  Tina Åbjörn - Armband

  olu och eje

  Sofia Hadders - Armband

  Maja Björkebäck - armband

  Beatrix armband

  Familjen Matuschek - Armband!

  Kristian, Karin, Ebba och Lukas

  fam. Jovlunden, växjö

  Cattis Webster

  Klass TCIB8A, Teleborg Centrumskola Växjö

  Emilie

  Lotta Rosdal m familj

  Susanne Önder

  Elisabeth Frilund Sohlbjörk

  Fam Rilvén

  Max och Charlotta Stenhem

  Altgärdes Agnes barnvälsignelse

  Albertsons

  Fredrik, Sara, Maja & Signe - Agnes

  Agnes

  Istället för present

  Henry

  Agnes

  Thorbjörn & Anette

  Andreas Carlström

  Daniel Carlström

  ola röjler

  Fam Johannes Ingerby

  Sara Landström

  Sanna Winkiel

  Andreas wallgren

  Anders Nyberg

  Lars o Christina Gustafsson

  Adam

  Conny Brinkestam

  Veronica Hermansson med familj

  Fam Verpers

  Cecilia, Bosse, Emelie och Jacob

  Johan Hansson

  Lex med familj

  Fam Brehmer

  Inger S

  Julius och Erika

  Åsa D

  Katrin & Vera (LGL-kompisarna)

  Familjen Dhyring

  Elin

  Anders Wetteus

  Mikael Wikblom

  Ingrid o Björn Comstedt

  Mattias Rekonius

  Milo Hallerborn med familj

  Kämpa Stina!/Gnaget

  Simcoachen

  Caroline Farnebo m familj

  Ewa Johansson, Olofström

  Mormor & morfar

  Fam. Håkan Comstedt

  Mikael Spiris/Fam.Heljelid

  Fam Orrby

  Linnéa Berntsson m. Familj

  Sandra Bandick

  Nina Ström

  Fam Glamsjö-von Walter

  Sandra Fresk m familj

  Spiltan:Hanna, Anki, Anette, Ann-louise och Eva

  Hugo och Ella

  Jon Sörenson

  Hanna och Peter Zander

  Willén/Pettersson/Widholm

  Markus Grenestam

  Fam. Eonsuu

  Eva och Erik

  Fam Härdfeldt

  Ida och Line

  Emil, Haris, Victor och Aizad, A8IB, Teleborg Centrumskola, Växjö

  Fernando

  Camilla Feldte

  Joel Hallemark med familj

  Ellen Vikholm

  Sara Richert m familj

  Christina Molin

  Lucas Sörman med familj

  Vanessa kanat med familj

  Lina Radonjica

  Elias,Simon&Sofie<3

  Berne och Solbritt Wahlgren

  Familjen Wahlgren

  Linda Christopher William Theodor Nielsen

  Camilla Mellgren

  Jenny Lindahl

  Fam Rudin

  Familjen Sohlberg

  Tobbe

  Soheila Aghbolaghi

  Izabelle Cicek

  Claes Otterbeck

  Maria & Håkan Jansson

  Fam Fromell

  Henry Sirviö

  Magnus Hedquist

  Fam Bergström

  Familjen Redner

  Anna-Karin, Marika, Soheila ochHelen på Ängen

  Lotta Schagerström

  Linda Axmon

  Christer och Pernilla

  Philip, Jessica & Agnes

  Lisa, Johan, Amanda och Albin

  Karin och Håkan Strömberg lundqvist

  Familjen Blomdahl

  Sofia Hadders

  Anna-Karin Jansson ÖAIK

  Fam Cederqvist

  Farmor och Farfar

  Normark

  Erika&Linnéa TelliQ

  Stall Grönlund

  Moa Höglund

  Fam Berggren

  Cecilia Weimer

  Martina ochDaniel Einås

  Fam Balke

  Andreas Wendin m familj

  Marcus ochNina Bergljung

  Cecilia Cati

  Fam Fredin

  Rickard ochAnna-Mia Eriksson

  Mattias

  Mattias

  Sophia Karlsson

  Kerstin Lunden

  Kalle Nillson

  Malin Welander m. familj

  lotta perkiö

  Martina Söderlind

  Catrin Gustavsson

  Alfred Andersson Lindberg med familj

  Lena o Anders

  Ghita Gustafsson

  Inger & Svenåke

  Linda Wernersson

  Anso & Cristoffer

  Ann-Sofie ÖAIK

  Ia

  Lisa Stenqvist

  Frida Arlehed (fd Karlsson)

  Fam Matuschek

  Cecilia Jansson

  Helén Otterdahl Baker

  Marcus & Cathrine

  Lennart Larsson

  Fam Lunden

  Marco Agusto

  Fam Hedvall

  Alexander Karlsson

  Daniel Ögren

  Mikaela Kemppi med familj

  Fredrik, Sara, Maja & Signe

  Fam Kårehed

  Tommy Schröder Andersen

  fam Börjesson

  Matt Ford

 • Anders Malmstigen

  Kram

  Niklas Talevski

  Hej Stina! Vilken fantastisk tjej du är!

  Ängby Ice Swimmers

  All the best for 2018

  Lärare från Sörbyängsskolan

  Anonym

  Från fam Blomell

  Anonym

  Micke

  Alla Helgona Swimrun 2017 - #hejastina

  Johan lindskog

  Armband, Allehelgona swimrun! Heja Stina!

  Tomas Kåregren

  Allhelgona swimrun, ånnaboda. Lycka till!

  Stina (akvareller)

  Stinas försäljning av akvareller

  Jonas och Robban

  Målgång Åland swimrun Två förvirrade gubbar

  Anna Krantz

  Tack för fina armband !

  Familjen Vidlund

  Heja Stina och Heja Anders och Mårten i Ö till Ö!

  Anonym

  Familjen Risberg

  Starkt kämpat Ötillö. Heja Stina!

  Anders Ekholm med familj

  Idag kämpade jag för dig Stina. Varje våg och varje klippa. Du är min hjälte.

  Albin Arlebo

  Håkan o Karin Karlsson, Örebro.

  Heja Stina och "gubbarna" som genomför ö till ö.

  Hanna Rosén

  Fick det fina armbandet idag. Heja Stina <3

  Anonym

  Anonym

  Julianna till Åre

  Anonym

  Julianna till åre

  Elin Sjöberg

  Julianna till Åre

  Linnea Christiansson

  Julianna till Åre

  Katarina

  Julianna till Åre

  Jimmy Multimotionären Drufva

  Julianna till Åre

  Micke Selvin

  Julianna Åre

  Maria Finnved

  Julianna till Åre

  Tove Anger

  Julianna till Åre

  Familjen Vidlund

  Mot Åre! Heja Stina och Julianna!

  Julianna Pap Vandrarhem Sundborn

  Julianna till Åre

  Julianna Pap

  Julianna till Åre

  Tove Anger

  Julianna till Åre

  Ingela

  Cykla säkert... #hejastina

  Julianna Pap

  Julianna till Åre

  Dressed in Strength - Dunderlyftet

  Vilmas barnvälsignelse

  Målgång i Borås Swimrun för två förvirrade gubbar

  Elise med familj

  Vilmas barnvälsignelse /Fam Eriksson

  Thorbjörn o Anette Berg

  Vilmas barnvälsignelse / Fredrik, Sara, Maja & Signe

  Miriam Hedquist

  Magnus Lundh, Örebrocyklisterna

  Anonym

  Emma Krantz

  Peter Nyström

  Petra/Paris

  Soheila Aghbolaghi

  Ängby Ice Swimmers

  God Jul önskar Lex

  Fam Brehmer

  Nethouse Örebro AB

  Sara och Daniel

  Hanna Rosén

  Liv och Henrik Fahlen

  Klass A9IB, Teleborg Centrum skola, Växjö

  Pia Jensen

  Mikael Selvin - MS Coaching & Konsult

  Örebro AIK

  Anne-Marie H 70 år

  Ann-Charlotte Lennartsson

  Swimrun ånnaboda/Spiris

  Johan L swimrun

  Nisse Nordblom

  Daniel Edwall. Alla Helgona Swimrun

  Yogabalans i Boden

  Johanna Bengtsson Armband x2

  Restaurang Tybble Pizzeria

  Ulrika Ford

  Heja stina armband /Robban

  Lina Dahlin armband

  Micke Engdahl

  Fam Lundgren

  Stella Kappen m fam

  Lena Hällzon -armband

  Annalena Nylén armband

  racereport.se

  Åsa Tengblad - Armband

  Malin Magnestrand - Armband

  Caroline Forsell "armband"

  Robert Thor

  Nils o Edvin Unosson - Armband x 3

  Zebra Klubben

  #117 ÖTILLÖ

  Fam. T.Forslund Ljungsbro

  Graffitisthlm

  Timmy Stålnacke #26 Team Helt Säkert AB

  Klas Wiréhn

  Christopher Fransson #26 Team Helt Säkert AB

  Helena Boström

  Erica, Emma, Filip, Johan, Johanna, Josefin

  Marcus Grabill

  Per Lidåker

  Fam Bergh

  Fanny Hellkvist

  Jeanette

  Jens Thorsell

  Hammarströms

  Gunilla Andersson

  John Wang

  Jon Ivar

  Frida

  Helena

  Hanna Sjöstrand

  Familjen Lindholm

  Styrkekramar från Denina

  Veronica

  Anonym

  Anders Kullberg

  Anso Berg

  Junie och Noah Tunander

  Ngs

  Håkan Roos

  Mikaela

  Sofia Lundegard

  Anonym

  Susanne Albertsson

  Lisa

  Eric Fridehem

  Annelie Jansson

  Jennie D

  Hanna Rosén

  Familjen Jahnsson/Bjellder

  Ann&Richard

  Hanna Ivarsson

  Strandkanten Nordkoster

  Kristina Ebenius

  Familjen Jarleskog

  Anonym

  Team "två förvirrade gubbar"

  Jenny Alfredsson

  Danny Hallmén

  Klaus Stein

  Anna Krantz

  Vidlunds -Ö till Ö

  Familjen Stalpe

  Harriette Thiger

  Simma med flyt Ramsjön

  Johan Lindqvist

  cc2049

  Lena

  Cecilia

  Jonas armband

  Jenny Algegård

  Anette Rabenius

  Tina Tallqvist

  Anonym

  Nilla armband

  Inger S

  Adam och Hanna

  Team Rynkeby Värmland, armband

  Jonas armband

  Johan Näs

  Fam Consales

  Josefine Ås

  Ed Litton - swimsmooth Perth Squad

  Fredrik Neuman

  Angelica Larsson

  Helen Webster

  Guy and Annette

  Scillysupporters Vidlund

  Yvonne Abrahamsson, armband

  Linda Newsome

  Joel Hallemarks familj

  Aleksandr

  Karolina 40 år

  Emma MacDonald

  Christer 50 år

  Familjen Larsson Perkiö

  Isak Dahlin

  Ingrid o Rune Carlsson

  Eva Sörman - Armband

  Kicki Eriksson

  Magnus Bergdahl

  Stina armband

  Linn Öman armband

  Ella och Alva genom sin affär

  Familjen Askerblom

  Therese Melin "armband"

  Cecilia Jansson - Heja Stina Armband

  Maria Ryberg

  Stefan Örebrocyklisterna

  Anette Linder med vänner

  Petter Björkebäck -armband

  Fam Hultqvist/Carlsson, Växjö

  Mark Anderson

  C ochJ Gustafsson

  Lars Hedin, Örebrocyklisterna

  Anonym

  Parmis Ranji

  Inger Dahlqvist armband

  Elin, Örebrocyklisterna. Armband.

  Jenny Sverker

  Marie

  Marie Thorstenson

  Anna öberg

  Fam Pelgander

  Småjobbigt, Linda,Nadira,Adelina

  Anneli

  Jonna och Julian

  Pernilla, Jonas, Lowa & Mira Gunnarsson

  Strandlyckan i Mellbystrand, Alfred Special

  Lisa Davidsson

  Familjen Saf

  Helen Matz

  Karl Kind

  Tina

  Kim Englund Örebrocyklisterna

  Tomas Jennebo

  Ronny Collin (Munkastigen+armband)

  Carin Liedström

  Anonym

  eleonor persson

  Anna o Lasse Simonsson

  Lotta Gill med familj

  Linda Rombin m. familj

  Armband ÖC Oliver Borelius

  Daniel och Carolina med familj

  Johanna Dietmann

  Andreas Ingberg med familj

  Pernilla Kjellnér, armband, ÖC

  Terje, armband, ÖC

  Armband 3 st

  Lars Andersson- Armband.ÖC

  Sawsan+Armband

  Peter Ingerby armband

  Åsa Tuvestad

  Jessica Hansen - ArmbandÖC

  Lasse S

  Yttermalm - Armband

  Ljungbergs, armband

  Charles Ohlsson armband

  Sandra Johansson

  Anita & Bengt Albertson

  Terese Ahlström /armband

  Malin Uhlan / armband

  Familjen Hermansson

  Anna-Eva, Stefan, Malte ochAlfred

  Familjen Hindemo

  Fam Bergenihl

  Ellis

  Ginette med familj

  Diana Solerin

  Magnus Jansson

  Stig Bomberhult

  Per Jonhed m familj

  Auli Vahekoski

  Familjen Alenius-Brandén Armbandx4,ÖC

  Eva Ljung - armband

  Sabina Westerlind armband

  Elisabeth Schöllin, Nikolai

  Lena Magnusson

  Emilia

  Oskar örebro AIK

  Rebecca armband

  Susanne Dagnekvist m familj

  Marita Mattsson - Armband

  Jonathan Martinsson

  Anna-Karin J armband

  Birgitta Peterson Sjögren

  Vanessa Kanat-armband

  Moa - Armband

  Filip Larsson m familj

  Åsa Svensson Lundh

  Jasmine, armband. Heja heja!

  Sofie Söderqvist

  Soheila Aghbolaghi-Armband

  Alexandra

  Hanna Zander

  Familjen Nordin

  Carl Jonsson

  Mona Andersson

  Farmor armband

  Sundin - fler armband

  IK Sturehov + Elsa

  Mikael Hallengren

  Johan, Ylva, Ellie & Melvin- Armband

  Fredrik, Sara, Maja & Signe - Armband

  Ida och Line Hammarland - armband

  Sara Tordsson

  Frida, Stefan, Livia - Armband

  Jenny/Micael Åhman "Armband"

  Familjen Björk - armband

  Sundin - armband

  JoY

  Connie Steinbach

  Tiger Anderson

  Linn o Per

  Natali-armband

  Johanna Moskog - Armband x 2

  Ginette, Tova, Tage ochIdun

  Josefine armband

  Amanda Nilzen - Armband

  Micke josefsson - armband

  Cecilia Redner armband

  Ivana Galic

  Elena (yoga)

  Daniel Carlström Armband

  Sofia och Kalle Spetz

  Familj Rudin armband

  Nathalie Ott, Fam. Arngrip, Schweiz

  Jeanette Sjödin - armband

  GunnViol-Armband

  Marielle

  Annelie Örestig

  Rekonius- Armband

  Evelina Hakulinen

  Jannica

  Marius familj Filipovski Nordin

  Lina Otterdahl

  Family Gleisner

  Fam. Alnervik

  Tobias Allén

  Johan ochCharlotte Granrot med familj

  Familjen Alnervik

  Emma Hedquist

  Johanna, Ebba & Iris

  Therese & Johan Eriksson

  Olssons - Agnes barnvälsingnelse

  Winell

  Agnes barnvälsignelse

  Matuscheks -Agnes

  Mormor & morfar - Agnes

  Inger & Svenåke

  Robert Eriksson

  Emilia debasso

  Norberto m familj

  Emelie & Elise m familj

  Familjerna Axandersson, Eklund & Nyberg

  Pallin

  Fam Hermansson

  Tom Jenkinson and Friends

  Carl-Johan Svarén

  Emil

  Fam Brinkestam Borglowe

  Robban m. Familj

  Magnus Öberg (med familj)

  Fam Svensen

  Fam Elmlund

  Erik Busk m familj

  Julklapp från jobbet/ Spiris

  God Jul Anna önskar Cecilia

  Åsa Grönberg

  Circom Solutions AB

  W , N Sundin

  Alfons andmarken med familj

  Sana

  Brith o Åke Engman

  Linnéa hällzon

  Olu & Eilert Karlsson

  Emma Gårdsäter

  Örebro Ost

  Leif och Marie-Louise

  Anna Rosén Rösiö

  Fam. Gärskog

  Fam Prytz

  Kerstin o Nils Adolfsson

  Kram fr Elin som du träffa på USÖ!

  Helena Gryth

  Helena Eriksson

  Marianne Olsén

  Marita Mattsson

  Lena Poignant

  Alice o David Elmsjö

  Johan Jongen

  Andreas & Maria Gårlin

  Per, paulina och Gabriel Nilsson

  Familjen Ekelund

  Familjen Edgren

  Anna

  Race & Shine Triathlon Academy

  Familjen Björkebäck

  Lukas, Emma, David, Jakob

  Jenny Pettersson

  LoaMårtenRebecca

  Ingrid A

  Ulrik My Jonas

  Familjen Medin

  Familjen Falck

  Fam Andersson

  Familjen Hägerås

  Fam Hammarland

  Petter Segerås med familj

  gåva till Ingrid Lundqvist 40 år från Anton Bergmans familj

  Fam. Moskog i Växjö

  Daniel Hannason

  Bertil Qarlzon

  Familjen Lindhagen

  Jessica Anders Isak Elvin Lundquist

  Fam Thuresson

  Micke o cina

  Pernilla bergane

  Ann-Marie o Tord Karlsson

  Fam. Liljekvist

  Robin Månbrant

  Maria o Erik Eklund

  Fam Axandersson

  Jenny o Mikael Alfredsson

  Sara och Daniel

  Marcus & Anna

  Marianne Matuschek

  Stig o Susanne

  Familjen Berthling/Forslund

  Basilier

  Jasmina Hatic

  Familjen Sundin

  Fam Anderson

  Margareta och Kjell Jönsson

  Fam lindskog

  Beatrix Cser

  Gustavslunds skolan Växjö (Astrid Blomdahl)

  Hällzon

  Fam Spiris

  Familjen Stamm

  Ida "Örebro AIK

  Jimmy Pettersson ÖAIK

  Tess & Fredrik m fam

  Marie Dasler m familj

  Jenny & Henrik, William, Vilda o Vera Lindström

  Johanna Englund

  Ulrika Ford

  Catja Ramnor

  Elisabeth Larsson m fam

  Per & Ida Sjölin

  Mats Einarsson

  Fam Drougge

  Fredrik Hartman

  Lotta Per Kerstin o Anton

  Ajdina Ranica

  Mikael Nordström med familj

  Fam Alexandersson

  sabina johansson

  Jonas gellin

  familjen Vidlund

  Alfred Andersson-Lindbergs mormor ochmorfar

  Ulrik Ehn

  Ellen Hedrén

  Fam Hallengren

  Fam. Bieber

  Sara Tordsson

  Fam Collin

  Fam Appelgren

  Tordsson i Uråsa

  Jessica Käcker

  Åsa Dahlqvist med familj

  Johan ochCharlotte Granrot m fam

  Fam Johnsson

  Susanne Önder

  Linda o Daniel Sundberg m familj

  Familjen Åhman

  Lisa & Sören Davidsson m fam

  Fam Pätsi

  SimGotlänningen

  Elin Sjöberg

  Andre Hook

  Ida ochPer

  Alexander karlsson

  Alexander Karlsson

  Fam Kindevåg

  Familjen Björk

  Tove ÖAIK

  Edberger

  Annika Larsson

  Eva peva

Se alla som bidragit till insamlingen