Insamlat hittills: 12 700 kr

64%

Mål: 20 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 20 000 kr

Om Grappling 4 Change och Team Hang Loose

12 augusti är dagen vi i Nyköping kickar igång Grappling4Change och platsen kommer att vara Nyköpings Arenor, Rosvalla multihallen kl 10.00 - 16.00. Tanken är att bjuda in klubbar och föreningar runt om i landet som kommer och spelar bjj/grappling/brottning dagen lång och då skänker en valfri summa till fonden för sitt deltagande. Detta blir då även ett sätt för oss alla att lära känna nytt folk från olika håll och kanter i vårt avlånga land och bara ha en rolig dag tillsammans. #föreningartillsammans #görskillnad❤ #Grappling4Change #g4cNyköping Det kommer att finnas lättare tilltugg till försäljning med mera där allt överskott oavkortat skänks till Barncancerfonden!

Om föreningen
Vi är en nystartad förening som brinner för vår sport, vilken är Brasilian Jiu Jitsu. Vi utövar även Submission Wrestling då sporterna är väldigt lika i grunden. Vi är en väldigt tävlingsaktiv förening och tävlar både nationellt och internationellt. Föreningen fick med sig ett guld från EM i Lissabon som största merit.

Som förening är vi öppen för alla, vill du prova så går det jättebra, vi kan till och med ordna så du kan få låna en gi (dräkt). Du är lika välkommen att komma och titta på och ta en kaffe.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Linus Lehnberg

  Bra initiativ!!!

  Anna, Lucas & Julius

  Rulla åt oss oxå då vi gärna hade varit med men är bortresta, kram Anna, Lucas & Julius #letsroll

  Robin Jonsson

  Jocke Klaesson

  Klart man stödjer en sådan grej

 • Team Hang Loose

  Det insamlade beloppet under dagen för Grappling 4 Change

  Anonym

  Stina

  Erik Gahnertz

  klart jag bidrar

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!