Var med i ett idrottsevent

Våra idrottsevent bidrar till att utrota barncancer och får människor över hela Sverige att röra på sig. Arrangera ett eget idrottsevent under Barncancerfondens of Hope-koncept eller delta i ett redan befintligt idrottsevent.

Att arrangera och delta i något av våra event innebär en möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott. För både medarbetare och kampen mot barncancer.

Barncancerfonden har konceptualicerat event som är enkla för företag att själva arrangera och genomföra. Det spelar ingen roll om ni är ett litet eller stort företag, ni bestämmer själva hur stort just ert event ska bli, efter era förutsättningar. Att arrangera ett event är ett bra tillfälle att stärka ert friskvårsarbete.

Varje år deltar över 40 000 personer i våra olika idrottsevenemang. Nedan ser du en kalender över dessa evenemang. Klicka och läs mer om respektive event. 

 

Januari

Swim of Hope

Februari

Stream of Hope

Swim of Hope

Mars

Spin of Hope

Swim of Hope

April

Swim of Hope

 

Maj

Swim of Hope

 

Juni

Swim of Hope

 

Juli

Swim of Hope

Augusti

Swim of Hope

September

Walk of Hope

Run of Hope

Swim of Hope

Oktober

Swim of Hope

November

Yoga of Hope

Swim of Hope

December

Swim of Hope

Sponsra ett idrottsevent

Barncancerfonden arbetar sedan 2008 med att samla in pengar genom framgångsrika idrottsevent. Våra idrottsevent engagerar över 40 000 människor varje år och ditt företag har möjlighet att synas i samband med dem.

Läs mer