181018_1_0475_LOW.jpg

Välkommen till digitala diagnosspecifika samtalsgrupper

Nu kan du som förälder till ett barn som är under behandling eller har avslutat sin behandling möta andra föräldrar i en diagnosspecifik samtalsgrupp.

Önskar du möta andra föräldrar som vet vilka stora förändringar i tillvaron det innebär när ett barn eller ungdom drabbas av cancer?
Vi erbjuder dig diagnosspecifika samtalsgrupper och en mötesplats där du som föräldrer kan dela dina känslor, tankar och erfarenheter och möta andra som förstår vad du och din familj går, eller har gått igenom.

Löpande skapas nya samtalsgrupper som sedan träffas digitalt vid fem tillfällen, på kvällstid en gång i månaden.

Klicka här för att anmäla dig

Hur?

Gruppsamtalen sker digitalt, så du behöver inte åka någonstans. Det räcker med att du kopplar upp dig via en mobiltelefon, dator eller läsplatta. Huvudsaken är att du sitter på en plats där du kan tala ostört.

I gruppsamtalen möter du föräldrar med barn som har samma barncancerdiagnos. Gruppen består av fyra till fem föräldrar samt en samtalsvärd som både har erfarenhet av att leda samtal men också erfarenheter av barncancer.

När?

Samtalsgrupperna startar löpande så snart alla platser i en grupp är fyllda. Anmäl därför ditt intresse så snart som möjligt för att ge oss möjlighet att skapa just din grupp.

Du möter din samtalsgrupp vid fem tillfällen, kvällstid en gång i månaden.

För vem?

För dig som förälder till ett barn eller ungdomar som är under behandling eller har avslutat sin behandling.

Kort om samtalsvärdarna

Gruppsamtalen leds av samtalsvärdar från Barncancerfonden som har god erfarenhet av att leda samtal men också egna erfarenheter av barncancer och att möta andra barncancerdrabbade familjer.

Klicka här för att anmäla dig

För att samtalsgrupperna ska kunna starta så snart som möjligt och för att hjälpa oss med planeringen är det bra att du anmäler ditt intresse på en gång.  

Har du frågor?

Kontakta Petra Ambjörnsson på telefon 072-181 91 67  eller e-post petra.ambjornsson@barncancerfonden.se