Yoga mot barncancer

Den 18 november 2017. Yoga of Hope är ett globalt event som genomförs i syfte att väcka uppmärksamhet och samla in pengar till kampen mot barncancer. Vill du arrangera eller delta i Yoga of Hope, vänligen klicka dig vidare till Yoga of Hopes internationella hemsida. #yogaofhope

Ta mig till yogaofhope.com

Datum för event

Om Yoga of Hope

Vill du arrangera Yoga of Hope?

Som yogastudio, instruktör eller gymanläggning har du möjlighet att arrangera ett eget Yoga of Hope. Klicka dig vidare till yogaofhope.com för att registrera ditt event.

Arrangera Yoga of Hope

Vill du delta i Yoga of Hope?

Att delta i Yoga of Hope kostar 100 kr, där alla pengar går till Barncancerfondens livsviktiga arbete. Du letar upp din lokala yogastudio genom att klicka dig vidare till vår internationella Yoga of Hope-sida här nedanför.

Anmäl dig till Yoga of Hope

Delta online

Har du inte möjlighet att ta dig till en yogastudio den 18 november? Delta i en onlineklass tillsammans med Yoga Girl och oneOeight istället!

Ta mig till onlineklasserna

Ge en gåva

Har du inte möjlighet att delta i en Yoga of Hope-klass får du gärna ge en gåva istället. Din gåva hjälper oss i kampen mot barncancer.

Ge en gåva nu

Våra samarbetspartners

Yoga of Hope är ett samarbete mellan Barncancerfonden, Yoga Girl, oneOeight, Cuddlings och självklart alla fantastiska Yoga of Hope-arrangörer.

Läs mer om samarbeten

Om Yoga of Hope

Yoga of Hope kan arrangeras av alla typer av yogainstruktörer. Det kostar inget att arrangera. Dina deltagare betalar 100 kronor för att vara med.

Läs mer om Yoga of Hope

80%

av de drabbade barnen överlever sin sjukdom.

Så används din gåva

Dela och uppmuntra dina vänner att delta!