Streamers

Utan våra fantastiska streamers skulle Stream of Hope aldrig vara möjligt! Den 15 februari 2020 samlade dessa hjältar tillsammans in 241 678 kr i kampen mot barncancer!

AnnieFuchsia

AnnieFuchsia är en streamer från Stockholm med 192 000 följare på sin twitchkanal. Hon spelar allt från Super Mario Bros till Dark Souls, men mycket fokus läggs på World of Warcraft. Förutom spel ägnar Annie mycket av sin streamtid på att skapa en underbar community

Zaitr0s

Zaitr0s heter egentligen Linus Andersson och är en välkänd streamer och youtuber som har 151 871 följare på sin Twitchkanal. Zaitr0s är en av Sveriges största streamers inom spelet Fortnite.

Guthen 

Guthen heter egentligen Gustav Bryngelsson och är en streamer som har 25 729 följare på sin Twitchkanal. Guthern streamar varierande spel.

Crippa 

Crippa heter egentligen Christopher Storkaas och är en streamer som har 28 581 följare på sin Twitchkanal. Crippa streamar spelet Fortnite. 

Kevzter

Kevzter heter egentligen Kevin Sundqvist och är en streamer som har 76 240 följare på sin TwitchKanal. Han är en av Sveriges största streamers och spelar främst Fortnite.

Fooogie

Fooogie heter egentligen Sebastian "Basse" Andersson och är en streamer som har 16 170 följare på sin Twitchkanal. Fooogie streamar spelet Fortnite. 

Matinbum

Matinbum är en youtuber och streamer som har 13 692 följare på sin Twitchkanal. Matinbum streamar varierande spel på sin Twitchkanal.

MissMikkaa

MissMikkaas stream fokuserar på spel så som RPG:s, action spel och The dark soul serien. Med över 10 000 följare på Twitch tenderar MissMikkaa att spendera sina streams med att chatta med sina fantastiska följare. 

Niot

Niot heter egentligen Joakim Skog och är en positiv streamer som spelar varierande spel, men som just nu kör mycket Apex. 

xdaysweden

Nico Christensen är en erfaren gamer som streamar överlevnadsspel med fokus på att träffa nya människor som likt honom brinner för både esport och gaming.

Streamar varierande spel på sin twitchkanal.

Crisselelehd

Crisselelehd heter egentligen Christoffer Jönsson och är en streamer från Skåne. Crisselelehd brinner för att underhålla och spelar mestadels Fortnite. 

Glooten

Glooten är en streamer som har runt 2 000 följare på sin Twitchkanal. På sin kanal brukar han bland annat spela Rocket League tillsammans med sina vänner och ibland även tittare.

Eddieboi

AddekingXD

AddekingXD heter egentligen Adrian Karlsson och är en streamer som har 4 079 följare på sin Twitchkanal. AddekingXD spelar oftast spelet Fortnite.

Chosenba

Chosenba är en streamer som spelar competetiva lagspel så som Rainbow 6 siege och Overwatch på sin Twitchkanal. 

Xray89

Xray heter egentligen Christoffer Karlsson och är en streamer som har 925 följare på sin Twitchkanal. Xray89 streamar varierande spel på sin Twitchkanal. 

TheMagiciian

TheMagiciian heter egentligen Abbas Memedov och är en streamer på Twitch som gillar att underhålla sina tittare och göra dagen bättre! Mycket skratt och kärlek finner du på hans kanal, bli en del av magin!  

tbearswe

Tbearswe heter egentligen Daniel Johansson och han streamar för att träffa likasinnade och sprida viktiga budskap. Han kommer huvudsakligen att streama Fortnite under "Stream of hope"

HultPlays

HultPlays är en streamer som älskar att spela spel, skapa musik och underhålla sina följare på sin Twitchkanal. HultPlays streamar varierande spel på sin kanal. 

Silasftw 

Silasftw heter egentligen Daniel Samuelsson och är en streamer som har 4 645 följare på sin Twitchkanal. Silasftw streamar bland annat spelen World of Warcraft och Dota. 

Stamsite 

https://www.twitch.tv/stamsite

falkenHD

https://www.twitch.tv/falkenhd/

VanessaReach

Zietra 

Jewanderz

Misszhic

Swestream

Jacklimp0

Swehuntter

GWC

Zenth

Pojken

Lootland

GeneralGoldfish

Ragingsn1perr

Glennatv

Timbow 

Fr3lle

Fr3lle är en streamer med ca 20 000 följare på twitch. Han varierar sina spel beroende på vad som ger mest glädje för dagen. Målet är att alltid underhålla och hjälpa folk att ta sig igenom dagen med ett leende på läpparna. 

Iambushtv

Tsaint8207

Hankthetank

Babarocco

hexzhh

sonnysjodin

Superola

davidholmdahl_00