Stream of Hope Charity Cup

Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Barncancerfonden kämpar för att utrota barncancer. Det gör vi genom att finansiera livsviktig forskning och stödja drabbade barn och deras familjer när livet är som svårast. Hjälp till att hålla cancer borta från barn: Var med i Stream of Hope.

Passa att utmana konkurrenterna – I både CS:GO och insamlingsresultat.

Under Stream of Hope 2021 samlar vi för första gången företag i en CS:GO-turnering där 32 lag om 5 personer gör upp om vinsten. Samtidigt som ni samlar kollegorna för en rolig aktivitet, bidrar ni till kampen mot barncancer. 

Anmälan kostar 20.000 kr (upp till valfritt belopp) och samtliga företagslag får en plats på insamlingslistan. Ert varumärke exponeras även på vår hemsida där man kan följa turneringsresultaten. Topp-tre företag garanteras en pallplats över toppdonatorer som kommer att exponeras live i alla Stream of Hopes aktiviteter under hösten. Hela anmälningsavgiften går direkt till Stream of Hopes insamling och Barncancerfondens arbete i kampen mot barncancer. 

Ni bestämmer själva vart ni spelar ifrån. Samla laget på jobbet eller spela hemifrån. Turneringen spelas via Esportal, Sveriges största turneringsplattform för CS:GO. 

Efter anmälan får ni en digital dekal som ni kan använda för att berätta om att ni bidrar till årets kampanj och Barncancerfonden. 

Om turneringen 

  • Best of 1 (B01) - en match tar mellan 30-45 min
  • Två lag från varje grupp går vidare till slutspelet
  • Turneringen startar den 27 oktober och spelas varje onsdag fram till den 8 december.
  • Slutspelet spelas den 1 december
  • Finalen spelas Best of 3 (BO3) och sänds live den 11 december under Stream of Hope. 

Vill ditt företag medverka på Stream of Hope Charity Cup? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information. 

Företagsturnering