Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Run of Hope tillsammans med Vitamin Well

Nu inleder Barncancerfonden och Vitamin Well på nytt ett samarbete för Run of Hope 2021 under namnet "Run of Hope tillsammans med Vitamin Well". Tillsammans med tusentals löpare som springer i kampen mot barncancer siktar vi tillsammans på nytt insamlingsrekord.

Vitamin Well är ett svenskt företag som producerar, marknadsför och säljer drycker berikade med vitaminer och mineraler som nyttigare alternativ till läsk och söta juicer. På Vitamin Well är man övertygade om att ansvarsfullt företagande är nyckeln till långsiktig lönsamhet och hållbart företagande. Bland annat klimatkompenserar företaget för transporter och allt material som används i förpackningar. Dessutom vill Vitamin Well inspirera fler till en aktiv och hälsosam livsstil. Läs mer på Vitamin Wells hemsida

– Vi är jätteglada över att Vitamin Well är tillbaka som partner för Run of Hope. Med deras engagemang och starka varumärke kan vi tillsammans nå ännu fler människor som vill kombinera sin löpning med att stötta kampen mot barncancer, säger Jannica Eriksson, chef för idrottsevent på Barncancerfonden.

– Vitamin Well och Barncancerfonden har en fin historia tillsammans och det känns fantastiskt att fördjupa samarbetet. Vi kommer engagera några av våra största ambassadörer, kommunicera loppet via våra flaskor och arrangera ett virtuellt lopp som vi hoppas lockar fler att bidra i kampen mot barncancer. Vi kommer ge järnet för att slå insamlingsrekordet., säger Petter Ericson Hållén, MarketingManager på Vitamin Well. 

Läs mer om Vitamin Wells hållbarhetsarbete och produkter på vitaminwell.se

Spring Run of Hope tillsammans med Vitamin Well - virtuellt!

Spring tillsammans med Vitamin Well i kampen mot barncancer - var du vill, när du vill och hur du vill den 18-26 september!

ANMÄLAN ÖPPNAR SNART