Berättelser ur verkligheten

Väldigt ofta får vi berättelser skickade till oss. Både textmanus och färdigutgivna böcker, utgivna på traditionellt eller eget förlag. Fantastiska berättelser ur verkligheten som alla bär en unik, ofta smärtsam och alltid stark historia bakom sig. Som alla är värda att berätta.

Några vill bara dela med sig av sin bok, en del vill ha hjälp med spridning och men de flesta vill ha hjälp med utgivning. Dessvärre kan vi inte göra allt detta. Vi har ett eget sortiment böcker, krav på innehåll och en grafisk profil att förhålla oss till. Vi har också en plan och budget för varje år som måste hållas. Men ibland dyker det upp guldkorn som bara måste ges ut. Då gör vi det.

Jag vill med detta bara uppmana er alla där ute; fortsätt att skriva och fortsätt att skicka in era olika manus och böcker till oss. Fortsätt att berätta era historier! Och om vi inte har möjlighet att ge ut er bok så kan ni alltid använda någon av de tjänster som finns idag, bland annat kan man ge ut sin egen bok på Vulkan, Bokutgivning.se och Bokmaskinen. Eller så kan man starta en blogg. Det beror ju lite på vad man vill med sina texter. Jag vet att det är många timmars, ibland flera års, slit bakom varje manus och jag är otroligt imponerad av alla som klarar av att skriva sin historia. Var stolta, klappa er själva på axeln - och fortsätt att skriva!

//Johanna Perwe

blandade_böcker