​Sveriges största spinningevent växer

Lördagen den 28 mars cyklas Spin of Hope till förmån för Barncancerfonden.

130 gymanläggningar över hela landet deltar och ställer sina spinningcyklar och instruktörer till förfogande gratis. Cyklarna ska hållas rullande genom 12 raka spinningpass, från kl 07 på morgonen till 19 på kvällen. Som deltagare väljer man om man vill cykla alla passen själv eller bilda ett lag.

Nytt för i år är att lagen kan köpa matchande Spin of Hope-tröjor i funktionsmaterial. Tröjorna finns i två olika modeller och färger.

Att boka en cykel i Spin of Hope kostar 1500 kronor. Det finns också ett antal s.k. guldcyklar som kostar det dubbla. Alla pengar från anmälningsavgifterna går till Barncancerfonden för att finansiera livsviktig forskning.

I början av februari var 1 100 cyklar redan bokade. Det är 400 cyklar fler än motsvarande tid förra året, och det innebär att minst 13 200 spinningpass kommer att cyklas för Spin of Hope i år. Det finns fortfarande flera cyklar kvar att boka.

Anmälan är öppen fram till 28 mars på spinofhope.se och man bokar en cykel på valfritt gym och ort. Man behöver inte vara medlem i det gym där man bokar in sig. På spinofhope.se kan man också beställa sin Spin of Hope-tröja. 

För mer information, kontakta: 
Gary Fleming, projektledare för Spin of Hope
e-post: gary.fleming@barncancerfonden.se
telefon: 08-584 209 56