Skänk prylar - stöd Barncancerfonden

I september kommer Barncancerfonden att samarbeta med Stockholms Auktionsverk. Via onlineauktioner kommer skänkta föremål att auktioneras ut och pengarna går direkt till Barncancerfondens arbete för att utrota barncancer.

För andra året i rad kraftsamlar Barncancerfonden i september i syfte att sprida kunskap kring barncancer och samla in pengar för att kunna finansiera barncancerforskning.

Nu söker vi föremål och upplevelser till auktioner i september. Det som auktioneras ut ska ha ett värde av cirka 1000 kronor och uppåt.

Saker till auktionerna lämnas direkt till Stockholms Auktionsverk. Företag och privatpersoner som vill vara med och sälja till förmån för Barncancerfonden är välkomna att kontakta Caroline Brodin på Stockholms Auktionsverk för mer information. 
E-post: caroline.brodin@auktionsverket.se.

Redan nu har Design House Stockholm, Ur & Penn, Elite Hotels, Bonnier Carlsen och Räddningstjänsten Syd skänkt föremål som kommer att auktioneras ut online. Förutom att objekten visas på nätet, kommer de även finnas till beskådan i Stockholms Auktionsverks lokaler i Värtahamnen i Stockholm.

Mer information finns på Stockholms Auktionsverks hemsida