_19A8713_webb.jpg

Bli medlem

Hur blir jag medlem i programmet?

Fyll i intresseanmälan i formuläret nedan. Efter det kontaktar vi dig för ett samtal där vi berättar om programmet. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna vara medlem i programmet.

Det är inga kostnader förknippat med medlemskapet eller aktiviteterna

Intresseanmälan

Barncancerfonden värnar om din integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg i vår hantering av dina personuppgifter. Genom att anmäla dig till programmet Maxa Livet godkänner du Barncancerfondens integritetspolicy och allmänna villkor samt samtycker till behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål.

För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, ta del av vår  integritetspolicy och allmänna villkor.
 
 
barncancer-rehab-15.jpg

”Jag fick tips som underlättar min vardag”

Yoga, möten med likasinnade och utformande av ett individuellt träningsprogram. Det var några av inslagen när en grupp barncanceröverlevare samlades i Varberg för att få den rehabilitering som annars är så svårtillgänglig via vården.

Läs mer
Discovery03.jpg

”Det här är början på en läkeprocess”

Som liten träffade Marie Lundeborg aldrig några andra barn som hade haft cancer. Nu, trettio år senare, har hon fått chansen att på en av Maxa livets kurser prata med andra barncanceröverlevare. – Det har varit helt överväldigande. Många saker har bubblat upp, säger hon.

Läs mer