Frågor och svar

Hur blir jag medlem i programmet?

Fyll i intresseanmälan. Efter det kontaktar vi dig för ett samtal där vi berättar om programmet. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna vara medlem i programmet.

Varför kallas det ett program och varför måste jag vara medlem?

Medlemskap behövs för att vi ska kunna spara dina kontaktuppgifter så vi kan skicka dig inbjudningar och annan information. Aktiviteterna är för er vuxma som överlevt barncancer.

Måste jag gå på alla aktiviteter?

Nej. Du går bara på det du vill. Det finns inga förpliktelser och inga tidsramar.

Hur anmäler jag mig till en aktivitet?

Som medlem i Maxa livet har du tillgång till alla våra aktiviteter och inbjudningarna skickas direkt till dig via mejl. Aktiviteterna har ett begränsat antal platser och förtur kan komma att ges till den som inte förut medverkat på den givna aktiviteten.

Efter anmälan kommer du att få en bekräftelse via mejl på att din anmälan är mottagen. Detta betyder bara att vi tagit emot din anmälan, inte att du är anmäld till kursen. Eftersom antalet platser är begränsat är det sedan viktigt att du väntar på det mejl som bekräftar att du fått plats på kursen, det skickas ut några dagar efter att inbjudan stängt. Då kommer du även att få mer information om schema, tider och platser.

Kostar det något att vara med i programmet?

Nej. Resa, boende och mat står Barncancerfonden för, det är alltså kostnadsfritt för er som är medlemmar i Maxa livet.

Jag mår ju ganska bra nu, är programmet ändå för mig?

Ja. Om du är över 18 år och färdigbehandlad. Maxa livet är för alla som överlevt barncancer.

Hur gör jag för att boka resa?

Resa till och från aktiviteten bokar ni själva via den av oss angivna resebyrån. Boka inget förrän ni fått bekräftelse från oss att ni är antagna till aktiviteten. Bekräftelsen kommer normalt inom några dagar efter att inbjudan stängts

Jag har förslag på en ny aktivitet

Vi som jobbar med Maxa livet vill bygga det allra bästa programmet för er barncanceröverlevare. Då är det till stor hjälp om vi får veta vad ni behöver och önskar i form av aktiviteter. Hör gärna av dig till oss om du har några förslag, tankar eller funderingar.