Vilken fotbollsfest det blev!

Den 4 maj bjöds föreningens medlemmar in till en riktig fotbollsfest på Friends Arena, nämligen AIK:s första dubbelarrangemang någonsin! Till dessa matcher hade Tipe produkter upplåtit sitt matchvärdskap till föreningen och vi kunde därför ses över Friends Arena och få extra uppmärksamhet under spelets gång.

Startskottet för detta samarbete startade när Robert som är VD på Tipe produkter kontaktade föreningen för att skänka en större gåva. Varje år skänker de 18 910 kronor till den spelare som de tycker har gjort bäst ifrån sig både på och utanför planen. Förra året gick priset till Henok Goitom som då valde att skänka pengarna till Barncancerfonden och det var så vi kom i kontakt med Robert. När vi förklarade skillnaden mellan fonden och föreningen ville Robert direkt skänka pengarna till oss på föreningen och även utöka ett mer bestående samarbete. På så sätt började Tipe leverera godis till vårt Fredagsmys på avdelning samt påskgodis och till andra festliga tillfällen. Tidigare i våras fick vi sedan ett mail från Robert där han informerade oss om att Tipe köpt ett matchvärdskap till oss under en AIK match vilket innebar att vi skulle få bjuda in alla familjer till en specifik match samt möjlighet att samla in pengar till föreningen. Utöver detta bjöds också en av våra familjer in till att uppleva matchen från VIP-läktaren, äta lunch på arenan tillsammans med Robert, bestämma matchens lirare och mycket mer.

När det sedan var dags för avspark hade drygt 120 medlemmar från föreningen slutit upp för att se herrarna ta emot AFC Eskilstuna följt av damernas möte mot Uppsala. Vi fick se två toppmatcher där herrarna lyckades få med sig tre poäng när slutresultatet tillslut visade siffrorna 2–1. Damernas match var om möjligt ännu mer spännande och slutade med lika efter mål av Uppsala i 95:e minuten (!). Utöver att vi fick se två fantastiska matcher fick vi möjlighet att hälsa på Gnagis, spela tv-spel, fotbollsspel och njuta av gott godis från Tipe.

Vår fotbollsfest på Friends blev en mycket lyckad tillställning och vi vill skänka ett extra stort tack till Tipe produkter som ordnade detta för oss och till AIK som tog såväl hand om oss.

TACK!