Hej Malin!

Malin Leo är det nyaste tillskottet i vår styrelse, och blev invald som suppleant vid årsmötet tidigare i år.

Varmt välkommen till Barncancerfonden Stockholm Gotland Malin! 

Hur kom du i kontakt med Barncancerfonden Stockholm Gotland?

Genom att min äldsta dotter insjuknade i AML (2016) strax innan sin fyra års dag, fick jag kontakt med Barncancerfonden Stockholm Gotland.

Finns det någon del av verksamheten som du brinner extra mycket för?

I och med att min dotter genomgått en stamcellstransplantation och vi tillbringat större delen av vår sjukhustid på Huddinge sjukhus så har jag ett engagemang för hur vi ska kunna öka vår närvaro och få till en tydligare verksamhet för alla familjer vi har där.

En annan viktig del i verksamheten är alla de aktiviteter som vår förening genomför för alla barn. När tillvaron ser ut som den gör är jag övertygad om att allt det jobbiga behöver vägas upp med roliga upplevelser och minnen. Detta är något vår föreningen är väldigt bra på och jag ser fram emot att se om jag kan bidra i den delen på något sätt.

Vad gör du när du inte sitter i styrelsen?

När jag inte sitter i styrelsen här njuter jag mest av att tillbringa tid med familjen. Vi pratar aldrig om att få till egentid utan om att få till familjetid. Jag tycker om att vara mycket i naturen och tillbringar gärna tid med odling på vår kolonilott eller åker ut för att promenera och grilla i någon av alla våra fina skogsområden i Stockholm. Naturen har verkligen hjälpt oss som familj att läka inifrån och ut. På somrarna kan man hitta oss antingen i någon stuga eller i ett tält på någon av alla vackra platser runt om i Sverige.

Har du någon dold talang?

Tyvärr ingen jag upptäckt än:)