Hanna tillsammans med Belén, som också är volontär, på föreningens julfest 2019.

Hej Hanna!

Hanna Törnsäter är en av våra fantastiska volontärer som brukar hjälpa till vid våra aktiviteter. Nu när vi är i fullgång med att planera 2022 passar vi på att lära känna henne lite bättre.

Hej Hanna!
Vad fick dig att engagera dig i Barncancerfonden Stockholm Gotland?

Cancer är en fruktansvärd sjukdom, jag vill hjälpa till med det jag kan.

Finns det någon del av verksamheten du brinner extra mycket för?

Aktiviteterna som Barncancerfonden Stockholm Gotland anordnar är där jag är mest som volontär, jag älskar att se barnen uppspelta och glada när dom precis fått sitt ansikte målat som en tiger eller när dom sitter och julpysslar eller bara springer runt och leker kurragömma med varandra.

Har du någon speciell aktivitet du skulle vilja genomföra under 2022?

Hmm, jag har ett gäng idéer, men ett kostnadsfritt exempel som jag tycker skulle kunna vara kul är 100m pep park, som är en 100 meter lång och 4,5 meter bred park som är utformad för att kunna användas av alla, oavsett ålder eller funktionsvariation. Ett system av ramper är integrerade i parkens utformning och blir på så sätt en del av leken, i stället för att vara ett tillägg. Parken innehåller även studsmatta, balansgång, utomhusscen samt planteringar med ätbara frukter och bär.

Vad gör du när du inte volontär-arbetar?

Vanligtvis jobbar jag som inköpare på ett fastighetsbolag men just nu är jag mammaledig åt min 8-månader gamla son och njuter som bara den av promenader i höstsolen och bebisgos i soffan. På fritiden hänger vi gärna med våra familjer och vänner och när vi får till en barnvakt så passar jag och min kille på att åka ut och fiska i skärgården, gå ut och käka gott på någon restaurang eller planera bygget av vårt kommande hem i Trosa.

Har du någon dold talang?

Jag älskar att fota! sen om man kan kalla det talang är nog kanske att ta i :)