Stöd föreningen

Vi är en ideell stödförening för cancersjuka barn och deras familjer i Stockholmsregionen och Gotland. Vi är helt beroende av gåvor för att kunna bedriva vår verksamhet. Alla gåvor är välkomna, stora som små.

Vi bevakar barnens intressen och rättigheter, stöder vårdpersonalen samt sprider information. Vi bedriver omfattande familjekontakt- och trivselverksamhet.

Integritetspolicy 

Vi är måna om din integritet och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (2016/679).  

Läs vår policy kring hantering av personuppgifter här

Stöd oss genom insättning till vårt 90-konto

Barncancerfonden Stockholm Gotland står under tillsyn av Svensk Insamlingskontroll som bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Sätt in valfritt belopp på vårt Plusgiro 90 02 90-8. Större gåvor får ett tackkort hemskickat (glöm inte att skriva din adress i meddelandefältet).

Plusgiro 90 02 90 - 8  
Bankgiro 900 - 2908

Stöd oss genom en överföring via Swish

Vill du skänka en gåva direkt? Då är swish ett smidigt sätt. Observera att vi inte kan ta emot meddelanden eller skicka tackkort för gåvor som skickas via Swish.

Swish  900 29 08

Testamentera

Vi tar tacksamt emot hela eller delar av ditt testamente.
Kontakta oss om du vill veta mer. 

Samla in pengar till föreningens verksamhet

Alla kan stödja föreningens verksamhet genom att arrangera ett insamlingsevent. Vill du arrangera en egen insamling eller annan aktivitet till förmån för Barncancerfonden Stockholm Gotland? Kontakta då kansliet så hjälper vi dig.
Kontakt

Tack! Er omtanke värmer, ert stöd hjälper!