Hej Amanda!

Lär känna föreningens informatör lite bättre!

Hej Amanda!
Du jobbar som informatör i föreningen, hur länge har du gjort det?

Jag har jobbat som informatör sedan januari 2020. Det har minst sagt varit ett speciellt första år på jobbet men jag är väldigt glad för det stödet vi ändå har kunnat erbjuda våra medlemmar.

Vad tycker du är roligast i ditt jobb?

Jag tycker det är roligt att tillsammans med min kollega Emelie kunna driva och utveckla det stöd vi idag erbjuder. Just nu jobbar vi mycket med att ta föreningen till ”nästa nivå” och det är häftigt att känna hur man själv påverkar och förbättrar delar i vår verksamhet.

Finns det någon del av verksamheten som du brinner extra mycket för?

Jag brinner för att utveckla vårt digitala stöd som har varit så viktigt under pandemin och som jag tror kommer bli fortsatt viktigt även efteråt. Jag tror att vi genom ett fungerande digitalt stöd kommer kunna nå exempelvis våra familjer på Gotland bättre och även personer som har svårt att ta sig till våra fysiska aktiviteter. Det känns väldigt spännande att fortsätta utveckla det och hitta nya sätt att mötas på. 

Vad har du för dold talang?

Jag kan cykla enhjuling! När jag var liten drömde jag om att jobba på cirkus och tänkte att med hjälp av en enhjuling skulle jag kunna ta mig dit!

Vill du komma i kontakt med Amanda når du henne på:
amanda.naslund@barncancerfonden.se
079-074 09 67