Chokladbollens dag firas på avdelningarna tack vare Harley Månsson Brun

Idag den 11 maj uppmärksammar vi chokladbollens dag lite extra!

En av föreningens nya samarbetspartners för i år är Bagargänget som vid olika tillfällen sponsrar våra avdelningar med diverse bakverk. Den 11 maj är det Chokladbollens dag, en dag som ligger just Bagargänget lite extra varmt om hjärtat. Jimmy Brun, på Bagargänget, är själv en drabbad pappa och värnar därför lite extra om familjerna som befinner sig på våra olika avdelningar.

År 2021 drabbades Jimmys dotter Harley Månsson Brun av en hjärntumör och just chokladbollar är en av Harleys absoluta favoritbakverk. Det är faktiskt hon som insisterat på att barnen och familjerna ska kunna fira dagen och Bagargänget kommer därför leverera chokladbollar till avdelningarna på Huddinge samt i Solna. Utöver detta generösa firande stöttar också Bagargänget med godsaker som sprids ut under året. På så sätt hoppas vi kunna ge familjerna en fin paus i en tuff vardag.  

Vi vill därför tacka, framför allt Harley för hennes vilja att lyfta denna dag specifikt och syskonen Jennie & Jimmy på Bagargänget som möjliggör detta fina initiativ.

Tack säger vi på Barncancerfonden Stockholm Gotland!