Bli medlem

För att kunna fortsätta bedriva en bra och fungerande verksamhet behöver vi våra medlemmar! Oavsett om du själv är drabbad, du har en släkting eller vän som är det, så är du välkommen som medlem i vår förening.

Anmäl ert medlemskap i anmälningsformuläret. Varje familj har ett medlemskap som är kopplat till bostadsadressen. Har det drabbade barnets vårdnadshavare olika adresser tecknar varje vårdnadshavare ett familjemedlemskap.

Som medlem får du Barncancerfondens tidning Barn&Cancer och föreningens nyhetsbrev. Du blir också inbjuden till aktiviteter samt övriga arrangemang som dyker upp under året.

Medlemsavgiften är 250 kronor per år som betalas in via vårt bankgiro 900-2908. Märk betalningen med namn och efternamn efter att medlemsskapet har gått igenom så återkommer vi med en bekräftelse.

Medlemskap

Jag har läst och godkänt integritetspolicyn

Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.