Ge en gåva

Vill du göra skillnad här och nu för cancerdrabbade barn och familjer skänk en gåva eller starta en egen insamling.

Starta en egen insamling via Charitystorm:

Hur funkar det?

  1. Gå till Charitystorm hemsida
  2. Klicka på "skapa en insamling". Med några få klick skapar du en nu egen insamlingssida. Beskriv syftet med din insamling. Ladda upp bilder, länka till video, koppla Instagram och Twitter.
  3. Innan du går vidare vill vi att du för din egen och vår trygghet skull läser igenom våra villkor för egen insamling klicka här.
  4. Sprid information om din insamling och fråga om stöd. 
  5. Om insättningar görs direkt till vårt 90-konto eller via Swish vill vi insättningarna tydligt märks med namnet på insamlingen samt kontaktuppgifter till dig som administratör av insamlingen. Vi kan, om du meddelar oss, få information om att insättningen har inkommit till oss. Du kan sedan själv som administratör bokföra insättningen som en direktgåva och få med den i den totala insamlingssumman.
  6. Pengarna överförs sedan till Barncancerfonden Stockholm Gotland. Charity Storm är helt gratis att använda och du kan skapa så många insamlingar som du vill. Charity Storm rör aldrig hjälporganisationernas pengar. Gåvorna ligger på ett klientmedelskonto hos vår betalväxel, Paynova. Ett konto som varken de, vi eller du har tillgång till. Paynova är granskad av Finansinspektionen och de betalar ut pengarna till den valda organisationen efter avslutad insamling.
  7. Önskar du ett diplom eller tackkort efter avslutad insamling ber vi dig kontakta oss via e-post: stockholm@barncancerfonden.se

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Stort tack för ditt engagemang och lycka till!