Sparren Huvudbild.png

Sparren GK - I Brians minne

Lördagen den 10 augusti 2019 anordnades insamlingen ”Brians minne” för 4:e året i rad på Sparren Golfklubb och i år lyckades man samla in inte mindre än 36 500 SEK till Barncancerfonden Stockholm Gotland.

I samband med att den inbitne golfaren och Sparren legenden Brian Steel gick bort i cancer år 2016 bestämde sig kompisgänget för att anordna en tävling i hans minne. Pengarna skulle enligt Brians döttrar Denice och Rebecca, samt hans systrar Dawn och Moira, skänkas till Barncancerfonden Stockholm Gotland vilket de också gjorde och nu har gjort i fyra års tid.

Peter Tedenbäck är klubbchef på Sparren GK och också initiativtagare till tävlingen som avgörs i gamla vänners lag. ”Det känns väldigt roligt att kunna anordna denna tävling för Brian och att vi under åren lyckats samla in så mycket pengar till föreningen” säger Peter. På 4 år har Peter och gänget lyckats samla in runt 140 000 SEK till Barncancerfonden Stockholm Gotland – något som vi är otroligt glada för! 

Nästa år kommer vi tillsammans med Peter och Sparren göra ett ordentligt krafttag för att försöka få till en heldag tillsammans med sponsorer, företag och initiativtagare. Håll utkik och hjälp oss gärna att sprida ordet när det blir dags. Mer info kommer!