Elins Vänner Yoga of Hope *möjlighet att delta digitalt

Insamlat hittills: 11 960 kr

40%

Mål: 30 000 kr

Välkommen till Elins Vänners Yoga of Hope!

Yoga med Elins Vänner i kampen mot barncancer. Barn och cancer hör inte ihop. Anmäl dig till Elins Vänners Yoga of Hope och hjälp oss samla in pengar så att inga fler barn behöver drabbas av cancer!

O B S ! Viktig information!

Kära Elins Vänner och Yoga of Hope❤️

Med anledning av den senaste tidens utveckling av Corona-viruset (Covid-19) samt Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd i flera av Sveriges regioner har Barncancerfonden uppdaterat sina riktlinjer. Mot bakgrund av detta kommer vi att istället genomföra Yoga of Hope digitalt. Ca 15 min innan start får ni en länk i er Mail och det är bara att klicka och sedan kommer Maria Lejon att genomföra Yoga of Hope via videolänk.

Hälsningar från Barncancerfonden👇🏽
”Det är naturligtvis ledsamt men som organisation syftar vårt arbete till att stötta de mest utsatta och sårbara, det präglar också vårt förhållningssätt. Att följa de allmänna råd som beslutats av Folkhälsomyndigheten är i grund och botten att visa hänsyn och att ta ansvar för varandra. Och vi känner en trygghet i att ni delar detta förhållningssätt med oss”

 

Välkommen till Elins Vänner Yoga of Hope tillsammans med Maria Lejon och HelhetsAkademin den 15 november. Alla kan vara med, liten som stor. Tillsammans kan vi göra skillnad i kampen mot barncancer. 

Var: Endast digitalt! HelhetsAkademin Östa Sandgatan 14

När: Söndagen den 15 nov kl 13:15

Typ av klass: Yoga Nidra 75min

OBS! Endast digitalt!
Det är begränsat med platser i salen men tack vare dagens teknik kommer vi även att livestreama Yogan. Det innebär att du kan välja mellan att köpa ditt yogapass för att delta på plats eller via livestream. 

Länk till ditt digitala pass skickas ut dagen innan yoga-passet till din mejl!

Elin❤️
Elin insjuknade i cancer september 2018. Detta var början på en mardröm. Elin blev svårt sjuk med inre blödningar och låg på intensiven och kämpade timme för timme. Sakta kom hon tillbaka och kunde åter fortsätta med den stora behandlingen mot leukemi. Idag är Elin igenom den tuffa behandlingen och befinner sig i underhållsbehandlingen och får cellgifter varje dag i hemmet. Elin är full av liv💕

Maria Lejon🧘‍♀️
”När Charlotte från Elins Vänner frågade om jag ville bidra till Yoga of Hope kände jag att det slog an något djupt i mig. Jag är själv mamma och önskar allt gott för våra unga världsmedborgare. Självklart vill jag dela med mig av det yogan ger. Yoga för mig är ett sätt att komma närmare mig själv, att finna balans i livets alla utmaningar och samtidigt bli starkare i både kropp och sinne.”

Helhetsakademin
Vi ses i Helhetsakademins vackra lokaler där du är välkommen precis som du är. Helhetsakademin är en plats där hela människan står i fokus. Yoga samsas med behandlingar och samtal i valet av vägar mot ett hållbart liv.  

 

 

Information

 • Maria Lejon & HelhetsAkademin i Helsingborg
 • Östra Sandgatan 14 , 25227, Helsingborg Sverige
 • elinsvanner@telia.com
 • 0703974978

Klass

Dynamisk Yoga som avslutas med Yoga Nidra75min (på HelhetsAkademin)
9/19
Platser kvar

Boka
Livestream Dynamisk Yoga som avslutas med Yoga Nidra 75min
3/10
Platser kvar

Boka

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsorer

Sponsra Elins Vänner Yoga of Hope *möjlighet att delta digitalt

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

2 000 kr
2 000 kr
Varav 2 000 kr går till Barncancerfonden.

Senaste gåvor

 • Jasmine

  Köp av 1st Elins Vänner-armband

  Camilla Hellberg

  Köp av 1 st Elins vänner armband

  Lena och Berne

  Anonym

  ❤️🙏🏻❤️

 • Emelie

  Köp av 1 st Elins Vänner-armband

  Karin

  💕

  Emma

  ❤️