Deep OM Yoga med Stina Lönnkvist & Anna Korsgren

Insamlat hittills: 17 450 kr

174%

Mål: 10 000 kr

Deep OM Yoga med Stina Lönnkvist & Anna Korsgren

Deep OM är en unik klubbliknande yogaupplevelse för alla sinnen, där rörelse och musik verkar i symbios. Släpp känslan av tid och rum, lyssna inåt och bli intuitivt medveten om tankar och känslor. Efteråt kommer du att känna dig öppen, fylld av ny energi och redo för helgen. En perfekt AW helt enkelt!

 

Varmt välkomna till Deep OMs Yoga for Hope fredagen 1/11 kl 17:00-18:00 på Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, 116 45 Stockholm, Lokal: F1.

Med konceptet Deep OM har vi tidigare skapat ljud- och rörelsemagi på festivaler som Gagnef, Gather, Åre Session och Bleck Forest. Dessutom har vi gjort nedslag på bland annat Urban Delis takterass, F12 och på internationella kvinnodagen. Deep OM är en helhetsupplevelse som kombinerar ljud, ljus och rörelse. Vårt mål är att få deltagarna att sluta röra sig så att det ser bra ut, och börja röra sig så att det känns bra. 

Tillsammans med er vill stödja Barncancerfonden. Alla insamlade medel går till Barncancerfonden och bidrar till att alla barn med cancer i Sverige får den vård och det stöd de behöver. Att delta på en yogaklass kostar 200, 250 eller 300 sek. Som deltagare väljer man själv vilken av dessa tre summor du vill betala som deltagaravgift - hjälp oss att nå insamlingsmålet och beyond!

Inga förkunskaper krävs och mattor från Grounded Factory finns på plats.

Om Anna Korsgren @annakorsgren
Annas passion är att föra samman hälsa och klubb. 2019 har anna turnerat världen runt som DJ i 10 år! När hon inte är i DJ-båset skapar hon antagligen uppelvelser och event eller får dig att svettas som PT på Barry's Bootcamp. 

Om Stina Lönnkvist @stinza
Deep OMs yogalärare Stina är en entreprenör, varumärkesstrateg och modern yogi som använder sina erfarenheter och kunskaper för att skapa innovativa, tillgängliga och ibland livsomvälvande yogaupplevelser.

Vi ser fram emot att möta er på mattan!

/Anna & Stina, Deep OM

Obs! Det kommer att finns möjlighet att köpa lätt lunch, nyttigt godis och ekologiska juicer på plats!

Ekologiska yogamattor från Grounded Factory kommer att finnas på plats. Så du behöver inte ta din egna matta!

Information

  • Deep OM
  • Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, Lokal: F1, 11645, Stockholm Sverige
  • info@deepomyoga.se
  • 0738512280

Pass

Datum Tid Längd Pass Platser kvar
2019-11-01 17:00 60 min Deep OM Yoga med Stina Lönnkvist & Anna Korsgren 0 / 75
Boka nu

Sponsra Deep OM Yoga med Stina Lönnkvist & Anna Korsgren

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

2 000 kr
2 000 kr
Varav 2 000 kr går till Barncancerfonden.

Senaste gåvor

  • Anonym

  • Christina Staudt