Ressugna gosedjur sökes!

Välgörenhetsprojektet Team Rynkeby Göteborg efterlyser gosedjur som vill åka med på deras resa till Paris i juli. Vi i Barncancerfonden Västra vill förstås hjälpa till att hitta ressugna kompisar och förmedlar här en hälsning från laget till alla barn och familjer.

Hälsning från laget:

Vi i Team Rynkeby Göteborg söker gosedjur som vill åka med oss på vår resa till Paris! Vilka är vi? Undrar du kanske? Vi är en del av ett välgörenhetsprojekt som samlar in pengar till svårt sjuka barn och den största insamlingen går till Barncancerfonden. Som avslutning på projektåret, så kommer vi cykla till Paris - för att uppmärksamma och hedra alla de fantastiska barn som vi kämpar för!

Nu till ett väldigt viktigt uppdrag vi har; i flera år har gosedjur till cancerdrabbade barn, eller deras syskon, fått åka med på ett cykelstyre genom Europa. Vi hoppas att det kan bli så även i år!

Den 8 juli lämnar vi Göteborg och vi hade blivit så glada och stolta om vi får med oss gosedjur på vår resa. Det kanske är just DITT gosedjur, eller något syskons? Vi lovar att skicka rapporter längs resan och givetvis se till att gosedjuret kommer åter hem till dig (då det ju kommer sitta på en cykel, så kan vi inte lova att det är helt rent när det kommer åter hem…)

Vi hoppas att vi får med oss många kompisar ner! Tänk på att gosedjuret helst ska vara rätt litet, så det får plats på en cykel.

Har du en kompis att låna ut till oss på vår resa? Hör då av dig till maria.alphov@gmail.com eller ring/skicka sms till 0706-411617.

Den 8 juli kl 13:30 kommer vi vara utanför Barncancercentrum i Göteborg under vår prolog. Har du möjlighet att möta upp oss där, så vore det jättekul - men om det inte går, så löser vi en specialöverlämning på det sätt som passar er.

Vi är framme i Paris den 15/7, vissa av oss åker hem direkt och några tar semester några dagar. Men du får tillbaka ditt gosedjur så fort det bara går, det lovar vi.

Hälsningar, vännerna i Team Rynkeby Göteborg