16x9 Image

Ressugna gosedjur sökes!

Den 29 juni klockan 15.30 börjar Team Rynkeby-God Morgon sin resa till Paris! Från Sjömagasinet, Klippan, Göteborg kommer Team Göteborg och Team Sjuhärad att starta och nu erbjuder de, tillsammans med de andra lagen i västra Sverige, äventyrslystna gosedjur att följa med på färden.

Så här på sommaren kan det vara extra svårt att vara sjuk eller ha ett barncancerdrabbat syskon när kompisarna drar i väg på semester. Själv kanske man har fått ställa in en resa eller kan inte planera någon då behandling, sorg eller ekonomi sätter stopp.

Då kan Team Rynkeby-God Morgon erbjudande om att barnets gosedjur får åka på äventyr i barnets ställe passa fint.  Läs mer om hur det hela går till här:

Brevhälsning från Göteborgs teamets lagkapten Per Johnson:

Vi är 120 cyklister och 35 servicemän från Team Rynkeby-God Morgon - Göteborg, Värmland, Sjuhärad och Skaraborg 

Totalt kommer vi att cykla över 120 mil tillsammans med andra Team Rynkebylagen från Danmark, Sverige, Finland, Island, Norge, Färöarna och Tyskland. 

Anledningen till att vi cyklar hela vägen är för att uppmärksamma att massor av barn, tyvärr, drabbas av cancermonstret. Cyklingen till Paris är enbart en liten del i vårt arbete där den absolut viktigaste delen handlar om att samla in så mycket pengar det bara går till Barncancerfonden.  Under 2018 samlande Team Rynkeby - God Morgon Sverige in hela 34,9 miljoner kronor till Barncancerfonden och är med det den största bidragsgivaren i Sverige. Värt att nämna är att alla som deltar i de olika teamen gör det frivilligt, helt utan ersättning och står själv för alla kostnader. Detta för att att varenda insamlad krona ska gå till Barncancerfonden! 

Finns det någon därute som vill skicka med sitt gosedjur på årets resa? 

Vi brukar med stolthet ta med några härliga gosedjur för att ge dem en fantastisk resa på ett cykelstyre genom Europa. Det brukar vara gosedjur till cancerdrabbade barn eller drabbade barns syskon, som vill ge sina favoritgosedjur en härlig upplevelse.

Vi lovar att ta hand om ditt gosedjur på bästa sätt och vi kommer skicka hem kort och rapporter under resan för att till sist, självklart, lämna tillbaka gosedjuret till dig! 

Vi hade varit jättestolta och hedrade om vi hade fått ta hand om några maskotar och gosedjur under vår resa till Paris och vi har plats för många! 

Kom med ditt gosedjur till vår prolog från Sjömagasinet eller om du vill, kontakta någon av kontaktpersonerna i det område där du bor för överlämning.

Varma hälsningar, 

Per Johnson

Team Rynkeby-God Morgon Göteborg

0705-69 93 00 alt. e-post per.johnson@hotmail.com

Kontaktuppgifter till andra team:

Maria Persson

Team Rynkeby-God Morgon Sjuhärad

0722-49 58 00 alt. e-post mariapersson150@gmail.com 

Dick Söderberg

Team Rynkeby-God Morgon Värmland 

070-644 39 28 alt. e-post dickteamrynkebygodmorgon@gmail.com 

Anne Lillan Fortea

Team Rynkeby-God Morgon Skaraborg

0702-47 72 76 alt. e-post anne@fortea.se

Vill du veta mer om Team Rynkeby-God Morgon? Läs mer på www.team-rynkeby.se