rygggillar.jpg

Stöd föreningen

Vi är en ideell stödförening för cancersjuka barn och deras familjer i Västra Sverige. Vi får inget stöd av stat eller kommun och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

Vi bevakar barnens intressen och rättigheter, stöder vårdpersonalen samt sprider information. Vi bedriver omfattande familjekontakt- och trivselverksamhet. Alla gåvor är välkomna, stora som små.

Vill du skänka en minnes – eller högtidsgåva?

Genom att skänka en minnes – eller högtisdgåva kan du hedra minnet av en anhörig eller vän. Kontakta vår gåvotelefon och berätta vem du vill hedra så skickar vi din personliga hälsning till den mottagare du önskar.

Telefontid
Måndag-torsdag Kl. 09:00-17:00 och fredag kl. 09:00-15:00.

Telefon: 020-15 11 11

Stöd oss genom insättning till 90-konto

Stöd oss genom insättning till något av våra 90-konton. Gåvor över 1 000 kronor får ett tackkort hemskickat (glöm inte att skriva din adress i meddelandefältet).

Plusgiro 90 06 60 - 2
Bankgiro 900 66 02

Stöd oss genom en överföring via Swish

Vill du skänka en gåva direkt? Då är swish ett smidigt sätt. Här hittar du information om hur du skaffar Swish Observera att vi inte kan ta emot meddelanden eller skicka tackkort för gåvor som skickas via Swish.

Swishnummer:  900 66 02 

Stöd oss genom egen insamling på Facebook

Att starta en insamling till Barncancerfonden via Facebook Donations är ett nytt och enkelt sätt att stödja vår verksamhet. Via ditt konto på Facebook kan du med ett par knapptryck starta en egen insamling. Läs mer om hur du gör här.

Kontrollerad insamling

Barncancerfonden Västra står under tillsyn av Svensk Insamlingskontroll som bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75 procent av intäkterna till verksamhetens ändamål. 

Tack! Er omtanke värmer, ert stöd hjälper!