Bike4Life Team Gotland

I början av 2019 inleddes ett samarbete mellan Bike4Life Team Gotland och Barncancerfonden Stockholm Gotland. Målet är att under 2019 och 2020 samla in så mycket pengar som möjligt till föreningen och till de barn som drabbats av cancer.

Bike4Life Team Gotland träffas flera gånger i veckan för att cykelträna och ha kul tillsammans! För 2019 är träningsmålet att delta i så många lopp på Gotland som möjligt samt att delta i 2-dagarsloppet Fyr till Fyr på Öland i augusti. Under 2020 kommer gänget göra samarbetet internationellt då de beger sig till Irland för att delta i det världsberömda Ringe of Kerry-loppet. 

Sammarbetet har under våren 2018 redan genererat runt 200 000 kronor till föreningen tack vare åtta gotländska företag som valt att köpa plats för sina företagsloggor på Bike4Lifes cykeltröjor. Utöver dessa företagssamarbeten samlar Bike4Life Team Gotland in pengar på flera andra sätt - bland annat genom att vara på plats under Almedalsveckan där de på två dagar samlade in drygt 10 000 kronor enbart via Swish! 

Alla pengar Bike4Life Team Gotland samlar in går oavkortat till Barncancerfonden Sthlm-Gotland. Medlemmarna i Bike4Life Team Gotland står alltid för sina egna kostnader i samband med penninginsamlingar under cykelträningar och resor. 

Hittills har gänget lyckats samla in 223 107 SEK !


Företag som sponsrar Bike4Life Team Gotland och Barncancerfonden Stockholm Gotland:

Privatgåvor över 100 kronor har skänkts av:

Anders Danielsson 

Anders Fransson 

Annika Hydén  

Branko Usucic 

Cecilia Bäckström 

Cecilia Nytorp 

Christer Ohlsson 

David Söderstam

Edvin Eriksson 

Gunilla Stenbom 

Helena Palmgren

Jessica Deinoff 

Johan Andersson  

Lars Ingemarsson 

Lena Björkman

Malin Hurtig 

Maria Persson 

Olav Lindahl  

Sigvard Stenbom 

Per Olof Nilsson

Peter Nilsson

Petra Gillerfors

Roger Nyd